Izvor: Novi magazin/Hronika arhiva vesti 12.12.2017

Vojna policija privela tri osobe iz Vojne bolnicu u Nišu

Novi magazin 12.12.2017
Vojna policija privela je tri osobe iz Vojne bolnice u Nišu zbog zloupotrebe službenog položaja, saopšteno je danas. Kako se navodi u saopštenju, u saradnji s Vojnobezbednosnom agencijom, tužilaštvom i Zdravstvenom inspekcijom u Nišu, nakon… »

MUP: Lažna dojava o napadu na Delta siti

Novi magazin 12.12.2017
Policija nije pronašla eksplozivnu napravu u tržnom centru "Delta siti" u Beogradu a utvrđeno je da je dojava o bombi bila lažna, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Zaposleni koji su bili evakuisano su se oko 19 sati… »

Danas nastavak suđenja Miškoviću u Specijalnom sudu

Novi magazin 12.12.2017
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas, utorak 12. decembar, zakazan je nastavak suđenja vlasniku kompanije "Delta holding" Miroslavu Miškoviću, optuženom za pomaganje pri utaji poreza. Na ponovljenom suđenju koje je počelo juče, tužilaštvo je… »

Na Horgošu pronađen džepni sat iz 1921. i drugi vredni kolekcionarski eksponati

Novi magazin 12.12.2017
Cаrinici su u sаrаdnji sа policijom nа grаničnom prelаzu Horgoš sa Mađarskom, zаplenili 13 sаtovа od kojih se zа primerаk džepnog sаtа ''Patek Philippe'' iz 1921. godine sumnjа dа imа veliku kolekcionаrsku vrednost i uhapsili trojicu… »

Prijavljen jer nije pomogao povređenoj ženi u saobraćajnoj nesreći

Novi magazin 12.12.2017
Šabačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca iz Loznice zbog toga što je izazvao saobraćajnu nesreću i nakon toga nije pomogao jednoj teško povređenoj ženi, saopšteno je danas. Policija ga sumnjiči da je u… »