Izvor: Prva arhiva vesti 12.12.2017

Srbin u Parizu zaustavio saobraćaj samo da bi se pozdravio sa predsednikom Vučićem! (VIDEO)

Prva 12.12.2017
Srbin iz Bora, vozač kamiona, blokirao je danas nakratko saobraćaj na pariskom trgu Madlen, kako bi se pozdravio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. On je, naime, ugledao Vučića u trenutku kada je srpski predsednik davao izjavu medijima pred… »

Janković podržao Đilasa!

Prva 12.12.2017
Predsednik PSG Saša Janković rekao je da će taj Pokret podržati Dragan Đilasa ako se kandiduje za gradonačelnika. Janković je, na konferenciji za novinare, naglasio da se taj pokret zalaže za jačanje saradnje sa Narodnom strankom (Vuka Jeremića)… »

Evakuisan "Delta siti" zbog dojave o bombi

Prva 12.12.2017
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova je saopšteno da je preko sistema "192“ dobilo anonimnu dojavu da će večeras biti izvršen napad na tržni centar "Delta siti“, a odmah po pozivu na lice mesta su upućene kontradiverzione ekipe MUP… »

Palma dobio nagradu "Najevropljanina", a Šutanovac i Janković je vratili

Prva 12.12.2017
Dragan Šutanovac, predsednik DS, i lider PSG Saša Janković vratili nagradu "Najevropljanin", koju su dobili u 2010. godini. Šutanovaj ne nagradu dobio za uspešno sprovedenu reformu Vojske Srbije, a Janković, koji je nagradu dobio kao yha[titnik… »

Otkrivena NOVA POZA U SEKSU - glava naspram stopala! Znate li zašto je morate probati već večeras?

Prva 12.12.2017
Volite eksperimentisanje u spavaćoj sobi. Probali ste mnoštvo inovativnih poza, ali ako je vaš partner obdareniji od većine muškaraca, onda ovu pozu morate probati. Ne samo da će vam u krevet vratiti strast, već će vam ova poza priuštiti orgazam… »

Tamara Vučić o interakciji sa sinom Vukanom: “Trudim se da mu pričam, da pevam, da glumim, da plešem“

Prva 12.12.2017
Već od prvog detetovog dana važno je da sa njim neprekidno komuniciramo. Dete kroz igru najviše uči i takvom interakcijom mu omogućujemo da se razvija i napreduje. O načinu na koji komunicira sa svojim petomesečnim sinom Vukanom govorila je i… »

Ovako je Verica Rakočević izgledala kada je imala 16 godina!

Prva 12.12.2017
Verica Rakočević uskoro ulazi u osmu deceniju života, a priznaćete da uopšte ne izgleda tako. Ona je vrlo negovana žena, a svoju krštenicu nikad nije krila. Da bi fanove podsetila na svoj nekadašnji izgled iz mlađih dana, na Instagramu je… »

Tata rasplakao sina u šou programu, a na njegove suze ni žika nije ostao imun

Prva 12.12.2017
Takmičar šoua veterana, Ratko Erić (45) iz Užica ostavio je sjajan utisak na žiri i publiku u studiju. On je u sinoćnoj emisiji ispričao da je propustio šansu da u mlađim danima postane zvezda kako u fudbalu, kojim se dugo godina bavio, tako i u… »

DOBITNICI knjige „Narukvica uspomena”

Prva 12.12.2017
U prikazu knjige „Narukvica uspomena” na našem sajtu pozvali smo ljubitelje knjige da se prijave i osvoje poklon. Prvih petoro koji su se prijavili dobili su ovu knjigu i biće kontaktirani putem mejla. Dobitnici su: Milja Đenić, Beograd Bojana… »

Pet izvora masnoće koje bi trebalo jesti češće

Prva 12.12.2017
Iako su bogate masnoćama, ove namirnice trebalo bi konzumirati češće. Slanina Visokokvalitetna slanina koja je dobijena od organski uzgojenog mesa puna je kolina, koji se pokazao kao saveznik u borbi protiv Alchajmerove bolesti i nekih drugih… »