Izvor: RTV/Hronika arhiva vesti 12.12.2017

Troje uhapšeno zbog zoupotreba u niškoj vojnoj bolnici

RTV 12.12.2017
NIŠ - U zajedničkoj akciji Vojne policije, Vojnobezbednosne agencije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, a u saradnji sa Zdravstvenom inspekcijom, privedene su tri osobe zbog osnova sumnje da su počinile više… »

Lažna pretnja bombom u Delta sitiju, tržni centar ponovo otvoren

RTV 12.12.2017
BEOGRAD - Tržni centar Delta siti na Novom Beogradu ponovo je otvoren večeras oko 19 sati, pošto kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova nije pronašla eksplozivnu napravu i ustanovljeno je da je anonimna dojava o bombi bila lažna… »

Otkriveni krijumčari satova i nakita kolekcionarske vrednosti

RTV 12.12.2017
BEOGRAD - Uprava carina saopštila je da su carinici u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Horgoš, zaplenili 13 satova od kojih se za primerak džepnog sata ''Patek Philippe'' iz 1921. sumnja da ima veliku kolekcionarsku vrednost. ''Reč je o… »

Uhapšen član Gradskog veća u Nišu

RTV 12.12.2017
NIŠ - Gradski većnik za sport u Nišu i funkcioner SNS-a Branislav Kačar uhapšen je večeras, javljaju RTS i Blic, pozivajući se na neimenovane izvore. Kačar je osumnjičen za krivično delo trgovina uticajem, navodi RTS. "Blic" piše da je Kačaru… »

Napadnut leskovački sudija, oštra osuda Ministarstva

RTV 12.12.2017
LESKOVAC - Sudija Višeg suda u Leskovcu je napadnut, a Ministarstvo pravde najoštrije je osudilo taj napad i apeluje na nadležne državne organe da hitno rasvetle sve okolnosti ovog događaja, kako bi počinilac odgovarao u skladu sa zakonom. Ističemo… »