Izvor: Srbija danas arhiva vesti 12.12.2017

Neviđena scena u Parizu: Srbin zaustavio saobraćaj da bi pozdravio predsednika Vučića (video)

Srbija danas 12.12.2017
Oduševio predsednika. Srbin iz Bora, vozač kamiona, blokirao je danas nakratko saobraćaj na pariskom trgu Madlen, kako bi se pozdravio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. On je, naime, ugledao Vučića u trenutku kada je srpski predsednik… »

Hag odlučio: Frenki Simatović pušten na privremenu slobodu!

Srbija danas 12.12.2017
Simatović će na privremenoj slobodi u Srbiji ostati do 19. januara. Međunarodni sud u Hagu pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne bezbednosti (SDB) Srbije Franka Simatovića-Frenkija, kome sudi po optužnici za ratne… »

Nije u pitanju bomba: Evo zašto je Delta siti večeras evakuisan (foto)

Srbija danas 12.12.2017
Otkriveno. Tržni centar "Delta siti" evakuisan je danas oko 17 časova zbog dojave o postavljenoj bombi, ali je nakon detaljnog pregleda kontardiverzionih ekipa utvrđeno da je ona bila lažna i da nema opasnosti po posetioce. Dijana Hrubik, portparol… »

Skandalozna izjava Zorana Zaeva u Prištini: Makedonija će podržati "Kosovo" u svim procesima

Srbija danas 12.12.2017
Veliki ispad makedonskog premijera. Makedonski premijer Zoran Zaev danas je, upitan da li će Skoplje podržati članstvo takozvanog Kosova u UNESKO-u, izjavio da Priština treba da računa na podršku Makedonije "u svim procesima". Foto: Profimedia -… »

Šokčina, posle svega! Kija konačno priznala - vratiće se Slobi! Ljubav i dalje postoji!

Srbija danas 12.12.2017
Zna li ona da kamere sve snimaju?? Otkako je u "" ušla Kristina Kija Kockar, još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, svakodnevno isplivavaju novi detalji o njihovom odnosu. Kiji je nebrojeno puta postavljeno pitanje koji je tačan razlog njenog… »

Ana Brnabić danas otvara prvi Državni data centra

Srbija danas 12.12.2017
Pored premijerke otvaranju će prisustvovati i prvi čovek Telekoma kao i direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu. U Beogradu će danas biti otvoren prvi Državni data centar, u kome će biti smeštena ključna… »

Ivica Dačić u Briselu: Otkrio šta je prvi strateški prioritet Srbije

Srbija danas 12.12.2017
Potpredsednik Vlade Srbije na radnom ručku ministara inostranih poslova država članica EU i država kandidata za članstvo u EU. Potpredsedik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, poručio je danas u Briselu da je prvi strateški… »

Skidajte kapute! Danas do 18 stepeni

Srbija danas 12.12.2017
Pred nama je prolećni dan. U Srbiji će danas biti umereno oblačno, suvo, vetrovito i toplije. Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura od… »

Beograd će nam od sledeće godine biti još lepši: U 2018. sređivanje svih podzemnih prolaza u centru

Srbija danas 12.12.2017
Gradonačelnik Beograda izjavio da je za sedam dana stiglo čak 4.000 predloga u okviru projekta "Da se radi i gradi po tvom" Gradska uprava je tu da reši što veći broj problema sa kojima se građani susreću, naravno koliko je to fizički i… »

Uoči sastanka sa "jednom od dve najvažnije figure": Vučić otkrio zbog čega je bitna Makronova poseta

Srbija danas 12.12.2017
Predsednik Francuske pismeno potvrdio dolazak. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenjuje da će njegov današnji sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makoronom biti od velike važnosti za Srbiju, budući da je predsednik Francuske jedan od dve… »