Izvor: Srbija danas/Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Nije u pitanju bomba: Evo zašto je Delta siti večeras evakuisan (foto)

Srbija danas 12.12.2017
Otkriveno. Tržni centar "Delta siti" evakuisan je danas oko 17 časova zbog dojave o postavljenoj bombi, ali je nakon detaljnog pregleda kontardiverzionih ekipa utvrđeno da je ona bila lažna i da nema opasnosti po posetioce. Dijana Hrubik, portparol… »

Beograd će nam od sledeće godine biti još lepši: U 2018. sređivanje svih podzemnih prolaza u centru

Srbija danas 12.12.2017
Gradonačelnik Beograda izjavio da je za sedam dana stiglo čak 4.000 predloga u okviru projekta "Da se radi i gradi po tvom" Gradska uprava je tu da reši što veći broj problema sa kojima se građani susreću, naravno koliko je to fizički i… »

Beograđanin rešio da otvori oči ljdima o Severnoj Koreji: Hteo da se ošiša kao Kim Džong Un, međutim... (video)

Srbija danas 12.12.2017
Imao je potrebu da odgovori na neka pitanja. Srbi reaguju na nepravdu, pa to ti je! Ma gde da su. Primer je i Aleksa Vulović (25), rođeni Beograđanin, koji već dugo živi u Sidneju, gde je nedavno postao vrlo "polularan" posle objavljivanja… »

Gradsko stambeno uči decu kroz igru: Vaša bezbednost nam je prioritet (foto)

Srbija danas 12.12.2017
U Pionirskom gradu odigrana predstava za najmlađe. JP "Gradsko stambeno" organizovalo je danas predstavu za decu čiji je cilj da najmlađe uputi na bezbedan, pravilan i kulturan način ponašanja u svojim zgradama. Junak predstave - heroj Gradskog… »

Gradski urbanista Folić otkrio: Beograd dobija još dva mosta i dva tunela

Srbija danas 12.12.2017
Prestonica se izgrađuje. Gradski urbanista Milutin Folić otkrio je da gradska vlast želi da Beograd dobije čitav niz savremenih skulptura na javnim prostorima, a naveo je i da je ideja da glavni grad Srbije dobije još dva tunela i dva mosta. Ipak… »

Više od 200 domaćinstava u naselju Šljivice dobija priključak na kanalizaciju

Srbija danas 12.12.2017
Gradski menadžer Goran Vesić je danas u obrenovačkom naselju Šljivice obišao radove na izgradnji pumpne stanice fekalnih voda što je druga faza izgradnje kanalizacione mreže u tom naselju. On je novinarima rekao da radovi koštaju nešto manje od… »

Zagrevanje za predstojeće novogodišnje praznike počinje na Bajlonijevoj pijaci

Srbija danas 12.12.2017
Beograd će i ove godine tokom praznika biti grad sa odličnom atmosferom i bogatim programom. Novogodišnji Beogradski Noćni Market (BNM), koji će se održati na pijaci „Skadarlija“ u petak, 22. decembra od 18 do 24 časa, učiniće Beograd još… »