Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 12.12.2017

Upozorenje lekara: Nataši Bekvalac zabranjeno da putuje zbog trudnoće

Srbija danas 12.12.2017
Uradila je sve moguće analize. Trudnoj pevačici Nataši Bekvalac doktor je zabranio da putuje, ali ona i pored toga moli muža Luku Lazukića da odu na kraći odmor. Lekari su srpskoj zvezdi preporučili strogo mirovanje zbog trudnoće, ali ona više ne… »

Istina ili predrasuda: Može li veza starije žene i mlađeg muškarca biti uspešna?

Srbija danas 12.12.2017
Vreme je da saznaš. Još od filma "The Graduate" postoji pitanje: Može li veza starije žene i mlađeg muškarca biti uspešna? Suprotno od šezdesetih, koje je taj film obeležio, žene današnjice suprotstavile su se predrasudama. Kao emancipovane… »

Imaš preko 30 a nemaš dete? Rađanje u kasnijim godinama povećava šanse da doživiš duboku starost!

Srbija danas 12.12.2017
Zanimljiva tema za razmišljanje. Na Medicinskom fakultetu u Bostonu sprovedena je studija čiji rezultati donose dobre vesti za žene koje planiraju trudnoću nakon 30. godine života - žene koje mogu prirodnim putem da zatrudne nakon 33. godine, imaju… »

Danas rušimo mit o proteinima: Razbijanje predrasuda koje imamo o veganstvu!

Srbija danas 12.12.2017
Da li je zaista bezukusna? Danas se bavimo razbijanjem mitovima o proteinima, razmatramo pitanje da li je veganska hrana bezukusna, a u nekom od narednih postova vam otkrivamo i divan slatki veganski recept! Da li ste znali da se uzgojem stoke uništavaju… »