Izvor: Srbija danas/Ekonomija arhiva vesti 12.12.2017

Cela Srbija čekala izvlačenje za najveću sedmicu ikad: Očekivani LOTO dobitak od 4.100.000 evra i dalje bez dobitnika

Srbija danas 12.12.2017
BIlo je napeto, ali dobitnik se očekuje i sledeće nedelje. Večeras je bilo izvlačenje 99. kola igre na sreću LOTO Državne lutrije Srbije. Na korak od jubilarnog izvlačenja, moguć LOTO dobitak večeras je bio 4.100.000 evra. Prvi izvučeni broj je… »

Svi uspešni ljudi ostvaruju ono što naume jer imaju ovih 13 navika

Srbija danas 12.12.2017
Obavezne stavke koje garantuju put do ideala. Ponekad je dovoljno da odbacimo loše navike kako bismo se približili sopstvenom idealu uspešne osobe. Neke od njih su univerzalne, što znači da će vam pomoći bez obzira na to šta podrazumevate pod… »

Šokantni porast cene goriva: U Saudijskoj Arabiji od januara benzin skače za 80 odsto

Srbija danas 12.12.2017
Nikome se ove mere neće svideti. Saudijska Arabija planira da podigne cene goriva za 80 odsto... na 44 centi po litru. U pokušaju da izbalansira budžet i obnovi privredu, Saudijska Arabija odlučila je da podigne domaće cene benzina i mlaznog goriva… »

AIK banka nagradila najbolji biznis plan srednjoškolaca (foto)

Srbija danas 12.12.2017
Na Beogradskoj bankarskoj akademiji održano je finalno takmičenje srednjoškolaca u izradi biznis plana. Beograd, 12. decembar 2017. godine – Na Beogradskoj bankarskoj akademiji održano je finalno takmičenje srednjoškolaca u izradi biznis plana. Na… »

Putnici oduševljeni, lokacija pun pogodak: Posetili smo Prokop koji je postao Glavna železnička stanica u Beogradu

Srbija danas 12.12.2017
Obišli smo Glavnu železničku stanicu Prokop da bismo proverili kako se putnici snalaze. Stanica Prokop od juče je Glavna železnička stanica namenjena domaćim polascima i odlascima. Sa dosadašnje železničke stanice i dalje će saobraćati… »

Danas ističe rok: A od sutra – prinudni upravnici u beogradskim zgradama!

Srbija danas 12.12.2017
Od sutra promene. Od sutra će bar polovina stambenih zgrada u Beogradu dobiti prinudne upravnike! Rok za prijavu izabranih upravnika ističe danas, a kako stanari više od polovine stambenih zgrada u Beogradu nisu izabrali nekog od komšija za svog… »

Budućnost bitkoina: Sredstvo plaćanja ili balon koji će pući i oterati mnoge u propast

Srbija danas 12.12.2017
Vrednost kriptovalute neprestano varira. Bitkoin je dosegao svoju najveću vrednost do sad, skočio na čak 15.000. Međutim, vrednost kriptovalute može da varira u vrednosti od 1000 evra za samo nekoliko časova. Bitkoin može biti dobra investicija za… »