Izvor: Srbija danas/Zabava arhiva vesti 12.12.2017

Šok za šokom u vili: Prvo otkrio da je Miljanina trudnoća laž, pa uhvatio Dalilinu mamu za zadnjicu!

Srbija danas 12.12.2017
Skandali... Večerašnje izdanje emisije "Upoznajte Parove" voditeljke Jovane Jeremić bilo je skandalozno i komično. Tako je odlučio vidovnjak komedijaš Milan Tarot. On je prvo napravio haos u luksuznoj zemunskoj vili kada je izjavio da Miljana Kulić… »

Miljana nije trudna! Njegove reči šokirale su sve u vili Parova! Da li je moguće da je sve laž?!

Srbija danas 12.12.2017
Šok! U večerašnjoj emisiji "Upoznajte Parove" komentarišu se teme koje su i te kako napravile pravu buru u popularnom rijalitiju. O "Parografu" Marka Perovića, kao i Mireli Lapanović, osim parova će govori i Milan Tarot, podrška Vuka Đuričića… »

Potpuno razočarana, jeca u suzama: Dalila ne veruje kakvu je grešku Dejan napravio! Što je to poslao?

Srbija danas 12.12.2017
Drugari je teše... Pobednica pretjodne i učesnica aktuelne šeste sezone rijalitija "Parovi" Dalila Dragojević, lije suze zbog svog supruga Dejana Dragojevića. Dejan i Dalila Dragojević Foto: TV Happy printscreen/Parovi Naime, ona je od njega… »

Seks za ginisa! Ovo su svi čekali - njihov snimak gledalo je 24 miliona ljudi i to na televiziji (video)

Srbija danas 12.12.2017
Vrela akcija uživo! Na seks između dva junaka popularne tinejdž serije "Štreberi", fanovi su čekali punih pet godina, te ne čudi što je ovaj snimak oborio sve rekorde! Tako da ova popularna serija beleži još jedan uspeh – ovog puta naći će se… »

Primetili ste sigurno - samo kralj srce nema brkove! Razlog se traži u legendama

Srbija danas 12.12.2017
Ovo se mora znati. Kralj herc je jedini kralj u špilu karata koji nema brkove. Odgovor na pitanje zbog čega je to tako nudi nekoliko teorija... Po jednoj od njih kralj herc je "dizajniran" bez brkova zbog jedne poeme. Engleska legenda kaže da je kralj… »

Parovi bukte! Marko i Mirela imali seks! A Mili... Izgoreo! (video)

Srbija danas 12.12.2017
Potpuni razvrat, nema dalje! Drama je potpuna u Parovima otkad je u vilu ušla Mirela Lapanović i ponovo se, posle svega, suočila sa Milijem, a sad se u sve "debelo" umešao i Marko Perović. Jedan od najvećih zavodnika u istoriji rijalitija na ovom… »

Urlik, srča na sve strane, haos! Au! Umalo da padne krv u Parovima! Smesta prekinut program! (video)

Srbija danas 12.12.2017
U trenu je PODIVLJALA! U rijalitiju "Parovi" umalo da dođe do teške povrede! Van sebe je bila učesnica Mea Bond, zbog toga što su ostali ukućani pominjali neke njoj bliske ljude, koji nisu u rijalitiju. Sudeći po snimku, ona je, besna kao ris… »

Ovo je novo - prvi put: Zbog ovoga više neće biti spavanja u Zadruzi

Srbija danas 12.12.2017
Pala je odluka... U je prošle nedelje otvorena fabrika, a osam dobrovoljaca imalo je zadatak da očisti 1200 kilograma krompira, u čemu su bili i više nego uspešni, te su završili i ranije nego što je trebalo. Međutim, tu nije kraj mukama zadrugara… »

Spasila je neprijateljica: Maca Diskrecija umalo da nastrada! (video)

Srbija danas 12.12.2017
Žustro... Nakon sinoćnjeg izbora potrčaka i omiljene ličnosti u rijalitiju "Zadruga" , umalo se desio incident kada su učesnici komentarisali jedni druge. Maca Diskrecija je i ovoga puta pričala bez dlake na jeziku, ali joj se to umalo obilo o glavu… »