Izvor: Studio B arhiva vesti 12.12.2017

Vulin:Makedonski premijer Zaev nije održao reč

Studio B 12.12.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas, podovom izjave makedonskog premijera, Zorana Zaeva, da Priština treba da računa na podršku Makedonije „u svim procesima“ da makedonski premijer nije održao reč. Vulin je reagovao na odgovor… »

Otvoren Državni data centar

Studio B 12.12.2017
Prvi Državni data centar otvoren je u Beogradu, a u njemu će biti smeštena ključna informaciono-komunikaciona infrastruktura države, značajna za efikasno funkcionisanje sistema elektronske uprave i IT sistema državne uprave. To će, kako je istakla… »

Počela promotivna prodaja, najbržima Exit za 5990 dinara

Studio B 12.12.2017
Puštanjem crvenih balona tačno u podne u Novom Sadu ispred prodajnog mesta „Gigstix“ počela je prodaja promotivnih karata za Exit festival, pa će tako najbrži moći da nabave za 5990 dinara ulaznice za sva četiri dana festivala. Broj ulaznica po… »

Siniša Mali: Sledeće godine sređivanje svih podzemnih prolaza u centru

Studio B 12.12.2017
Gradska uprava je tu da reši što veći broj problema sa kojima se građani susreću, naravno koliko je to fizički i finansijski moguće, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali gostujući na Radio-televiziji Srbije u emisiji Beogradska hronika… »

U eksploziji gasne stanice jedna žrtva i 18 povređenih

Studio B 12.12.2017
U eksploziji gasne stanice u Baumgartenu, koja se dogodila jutros, jedna osoba je zadobila povrede opasne po život, od kojih je preminula. Prema rečima Sonje Kelner iz Crvenog Krsta Donje Austrije daljih 18 osoba je zadobilo povrede, od kojih je jedna… »

Počele prijave za besplatne novogodišnje paketiće u Opštini Savski venac

Studio B 12.12.2017
Gradska opština Savski venac obezbedila je novogodišnje paketiće za sve mališane sa prebivalištem na Savskom vencu, uzrasta do 12 godina. Predsednica opštine Irena Vujović pozvala je roditelje da prijave svoju decu do 26. decembra, radi dobijanja… »

Obeležavanje Svetog Andreja na Voždovcu

Studio B 12.12.2017
Srpska pravoslavna crkva i vernici slave Svetog apostola Andreja Prvozvanog. Opština Voždovac svoju slavu proslavila je sa prijateljima i zaposlenima u prostorijama opštine. Beogradska opština, koja baštini sećanje na ustanak Vožda Karađorđa … »

„BG praksa“ veoma uspešan projekat, grad radi na smanjenju nezaposlenosti

Studio B 12.12.2017
U sportskom centru „Šumice“ u Beogradu večeras je održan karavan „Duh mladosti““ – manifestacija koja promoviše dualno i preduzetničko obrazovanje, zdrave stilove života, sport, aktivizam, volonterizam. Manifestacija je održana u… »

Vučić:Susret s Makronom od izuzetnog značaja

Studio B 12.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Parizu, zajedno sa 50 šefova država i vlada, učestvuje na Samitu o klimatskim promenama, na kome se očekuje novi podsticaj borbi protiv globalnog zagrevanja.Vučić:Makron pre leta u Srbiji. Predsednik Srbije… »

Jovanov:U vreme vlasti Jeremića ni pristupnih pregovora sa EU

Studio B 12.12.2017
Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je danas predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću da u vreme kada je bio na vlasti Srbija ne da nije nije otvorila nijedno poglavlje u pregovorima sa EU nego nije otvorila ni pristupne… »