Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Siniša Mali: Sledeće godine sređivanje svih podzemnih prolaza u centru

Studio B 12.12.2017
Gradska uprava je tu da reši što veći broj problema sa kojima se građani susreću, naravno koliko je to fizički i finansijski moguće, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali gostujući na Radio-televiziji Srbije u emisiji Beogradska hronika… »

Počele prijave za besplatne novogodišnje paketiće u Opštini Savski venac

Studio B 12.12.2017
Gradska opština Savski venac obezbedila je novogodišnje paketiće za sve mališane sa prebivalištem na Savskom vencu, uzrasta do 12 godina. Predsednica opštine Irena Vujović pozvala je roditelje da prijave svoju decu do 26. decembra, radi dobijanja… »

Obeležavanje Svetog Andreja na Voždovcu

Studio B 12.12.2017
Srpska pravoslavna crkva i vernici slave Svetog apostola Andreja Prvozvanog. Opština Voždovac svoju slavu proslavila je sa prijateljima i zaposlenima u prostorijama opštine. Beogradska opština, koja baštini sećanje na ustanak Vožda Karađorđa … »

„BG praksa“ veoma uspešan projekat, grad radi na smanjenju nezaposlenosti

Studio B 12.12.2017
U sportskom centru „Šumice“ u Beogradu večeras je održan karavan „Duh mladosti““ – manifestacija koja promoviše dualno i preduzetničko obrazovanje, zdrave stilove života, sport, aktivizam, volonterizam. Manifestacija je održana u… »

Zemun: Predavanje iz ciklusa „Petarde nisu igračka“

Studio B 12.12.2017
Projekat „Petarde nisu igračke“ nastavljen je novim predavanjem u zemunskoj OŠ Sonja Marinković. Do kraja decembra predavanje će se održati u još četiri preostale osnovne škole u ovoj opštini kada će i ceo projekat biti završen.… »

Lift nije igračka

Studio B 12.12.2017
Javno preduzeće Gradsko stambeno organizovalo je u Pionirskom gradu još jednu predstavu za najmlađe pod nazivom Lift nije igračka. Cilj predstave je da se deca na zanimljiv način upoznaju sa osnovnim pravilima korišćenja lifta, kažu u tom… »

Počela akcija čišćenja kanala na levoj obali Dunava

Studio B 12.12.2017
Čišćenje ovog kanala dužine 383 metra predstavlja početak akcije u okviru projekta „Očistimo kanale na levoj obali Dunava“ za koji je Opština Palilula izdvojila više od 3. 800.000 dinara do kraja godine. Predsednik Gradske opštine Palilula… »

SKGO – mesto saradnje i partner svim lokalnim samoupravama

Studio B 12.12.2017
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović poručio je danas da su opštine i gradovi najvažnije institucije za svakodnevni život građana jer su odgovorni za njihove ključne životne potrebe. foto Beoinfo On je, obraćajući se na 45… »

Priključak na kanalizaciju u naselju Šljivice

Studio B 12.12.2017
Gradski menadžer Goran Vesić i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišli su danas radove na izgradnji pumpne stanice fekalne vode, što je druga faza izgradnje kanalizacione mreže u naselju Šljivice u Obrenovcu. – Ovo što danas… »

Novogodišnji „Beogradski noćni market” na pijaci „Skadarlija”

Studio B 12.12.2017
Beograd će i ove godine tokom praznika biti grad sa odličnom atmosferom i bogatim programom. Novogodišnji „Beogradski noćni market”, koji će se održati na pijaci „Skadarlija” u petak, 22. decembra, od 18 do 24 časa učiniće Beograd još… »