Izvor: Subotica.com/Vojvodina arhiva vesti 12.12.2017

Velika zaplena kolekcionarskih satova na Horgošu

Subotica.com 12.12.2017
U saradnji sa policijom, carinici su juče na graničnom prelazu "Horgoš" zaplenili 13 satova, od kojih se za primerak džepnog sata ''Patek Philippe'' iz 1921. sumnja da ima veliku kolekcionarsku vrednost. - Reč je o jednom od najpoznatijih satova na… »

Fudbaler Spartaka Đorđe Ivanović prva zvezda Superlige

Subotica.com 12.12.2017
Đorđe Ivanović, napadač Spartak Ždrepčeve krvi, proglašen je za najboljeg pojedinca elitnog takmičenja. U izuzetno jakoj konkurenciji Spartakova desetka je ponela laskavo priznanje najboljeg igrača jesenjeg dela u smiraj godine kada je pored… »

Dva razbojništva tokom popodneva na Zorci

Subotica.com 12.12.2017
Pošta u MZ "Zorka" opljačkana je juče u popodnevnim časovima, dok je pre toga, oko 14 časova, zabeležen pokušaj pljačke jedne prodavnice, takođe u ovom delu grada. Prema izjavama očevidaca, muškarac sa crnom kapom, koji je nosio šal i smeđi… »

Vremenska prognoza za 13. decembar (sreda)

Subotica.com 12.12.2017
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od -1 do 4 stepena, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Dan će obeležiti oblačno i hladno vreme, s kišom. Jutarnje časove obeležiće oblačno vreme… »

Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Vojvodine

Subotica.com 12.12.2017
U Subotici se u sredu igra vojvođanski derbi. U 22. kolu Superlige Spartak na Gradskom stadionu od 15 časova dočekuje Vojvodinu. Subotičani su u prvom susretu bili bolji od Novosađana i ubedljivo trijumfovali. Imaju igrači Vojvodine motiv za… »

Obeleženo 250 godina zanatstva u Subotici

Subotica.com 12.12.2017
Preduzetnici Subotice, obeležili su danas 250 godina organizovanog zanatstva u našem gradu. Tim povodom organizovana je svečanost u restoranu Spartak na kojem je predstavljena publikacija „Vekovi subotičkog zanatstva“ i uručene 42 povelje… »

Donatorski koktel za subotičku bolnicu

Subotica.com 12.12.2017
U hotelu „Galleria“ danas je održan donatorski koktel, kako bi se obezbedili bolji uslovi rada subotičke Opšte bolnice. Koktel je okupio je veliki broj subotičkih privrednika, preduzetnika i direktora javnih preduzeća, kako bi svi zajedno… »

Predstavljeni rezultati zdravstvene akcije "Selu u pohode"

Subotica.com 12.12.2017
U okviru sedmog ciklusa zdravstvenih akcija pod nazivom "Selu u pohode - proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!", koji zajednički organizuju Zavod za javno zdravlje, Dom zdravlja i Crveni krst, pregledano je 535 osoba u 12 mesnih zajednica. Na… »

Počela prijava kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka

Subotica.com 12.12.2017
Ministarstvo odbrane raspisalo je Javni oglas za 2018. godinu, za prijavu kandidata na dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i kandidata za slušaoce kursa za redovne oficire Vojske Srbije. Na dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem u Vojsci… »

Sistem elektronskih recepata uskoro i u Subotici

Subotica.com 12.12.2017
Kako je najavljeno iz Ministarstva zdravlja, Subotica je jedan od 42 grada i opština u Srbiji koji će propisivati elektronske recepte. Početak propisivanja najavljen je za 15. decembar, a iz Apoteke Subotica kažu da su u potpunosti spremni za… »