Izvor: Telegraf/Vojvodina arhiva vesti 12.12.2017

Istorijska zaplena na Horgošu: Pronađen sat ekstremne vrednosti iz 1921, sumnja se da je pripadao poznatoj ličnosti (FOTO)

Telegraf 12.12.2017
Na taj sat je lekar Džona Kenedija pogledao da bi proglasio vreme predsednikove smrti. Cаrinici su u sаrаdnji sа policijom u ponedeljak, 11. decembrа 2017. godine, nа grаničnom prelаzu Horgoš, zаplenili 13 sаtovа od kojih se zа primerаk… »

Današnja vremenska prognoza (12. decembar 2017): Proleće, nismo te prepoznali! Najviša dnevna temperatura čak 18 stepeni

Telegraf 12.12.2017
U Beogradu će biti umereno oblačno, suvo, vetrovito i toplije. U Srbiji nas danas očekuje umereno oblačno vreme, suvo, vetrovito i toplije. Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i sa… »

Unakaženo Jevrejsko groblje u Pančevu: Maloletnici porušili 47 spomenika

Telegraf 12.12.2017
Događaj koji je policiji prijavljen skoro tri dana kasnije, brzom akcijom je rasvetljen. Pančevačka policija pronašla je dvojicu maloletnika koji se sumnjiče da su oskrnavili grob. Pola veka ne plaćaju "kiriju" za grobno mesto: Za "večnu kuću" u… »

Uhapšen muškarac posle pucnjave u Sremskoj Mitrovici: Napao policajca, čuvara zatvora i pevačicu

Telegraf 12.12.2017
Ranjeni policajac koji te večeri nije bio na dužnosti, zadobio je teške telesne povrede i on se oporavlja u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Jedna osoba je uhapšena, posle pucnjave koja se dogodina u nedelju na ponedeljak u ugostiteljskom objektu… »

Potresne reči porodice žene zaražene HIV-om: Prijatelji, porodica i komšije izbegavaju našu kuću

Telegraf 12.12.2017
Doktorke su posle njene smrti upozorile da nema potrebe da se stvar iznosi u novine. Porodica žene iz Južnobačkog okruga, koja je preko transfuzije krvi zaražena HIV virusom i koja je kasnije preminula, obratila se javnosti i tvrdi da je nesrećna… »