Izvor: Užice oglasna tabla arhiva vesti 12.12.2017

U susret „Žestivalu 2018“-Održano predavanje za proizvođače voćnih rakija

Užice oglasna tabla 12.12.2017
Sinoć je u Gradskoj kući u okviru priprema za manifestaciju „Žestival 2018“ održano predavanje iz oblasti poljoprivrede na temu: „Savremena proizvodnja voćnih rakija“. Predavač je bio eminentni stručnjak iz ove oblasti dr Branko Popović iz… »

Počeo prvi Međunarodni filmski festival posvećen Stojanu Stivu Tešiću

Užice oglasna tabla 12.12.2017
Sinoć je u Narodnom pozorištu u Užicu svečano otvoren prvi Međunarodni filmski festival dugometražnog igranog filma Stojan Stiv Tešić. Užička publika je imala priliku da nakon otvaranja pogleda filmsko ostvarenje „Braking Away“ za čiji… »

Sreda bez vode u Užicu

Užice oglasna tabla 12.12.2017
JKP Vodovod Užice je saopštio da će u sredu 13.12.2017. bez vode biti građani koji žive u Karađorđevoj ulici, od raskrsnice sa ulicom Pavla Vujića do raskrsnice sa ulicom Miloša Obrenovića, potom potrošači u ulicama Jovana Sterije Popovića… »

“Interakcija i Užice – Mali grad, veliki ljudi“

Užice oglasna tabla 12.12.2017
Gradski kulturni centar Užice i Nezavisni filmski centar „Filmart“ sinoć su pod nazivom “Interakcija i Užice – Mali grad, veliki ljudi“ organizovali projekciju filmova snimljenih tokom ovogodišnjeg, 12. Međunarodnog studentskog filmskog… »

Tata rasplakao sina u šou programu „Nikad nije kasno“

Užice oglasna tabla 12.12.2017
Takmičar šoua veterana, Ratko Erić (45) iz Užica ostavio je sjajan utisak na žiri i publiku u studiju. On je u sinoćnoj emisiji ispričao da je propustio šansu da u mlađim danima postane zvezda kako u fudbalu, kojim se dugo godina bavio, tako i u… »

Pet bronzi za učenike iz Srbije na takmičenju u Holandiji

Užice oglasna tabla 12.12.2017
Učenici iz Srbije osvojili su pet bronzanih medalja na Međunarodnoj juniorskoj naučnoj olimpijadi, koja je održana u Holandiji. Na svetskom takmičenju iz hemije, biologije i fizike za učenike uzrasta do 15 godina, bronzane medalje su osvojili… »