Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 12.12.2017

Okončana drama u Beogradu: Lažna dojava ispraznila Delta siti; Žena sa telefonske govornice najavila napad? (foto)

Večernje novosti 12.12.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova dobila je anonimnu dojavu da će u tržnom centru Delta siti u Beogradu biti izvršen napad. Objekat je evakuisan, u pitanju bila lažna dojava. Zbog sumnje da je u tržnom centru Delta siti u Beogradu postavljena bomba… »

Kineski kulturni centar - oaza znanja

Večernje novosti 12.12.2017
Ambasador Li Mančang i gradonačelnik Siniša Mali obišli gradilište u Ulici trešnjinog cveta. Zdanje na najnižoj koti grada, ispod nivoa Save i Dunava. U objekat će biti uloženo 45 miliona evra. KINESKI kulturni centar na Novom Beogradu će biti… »

Ski-staza na Adi od 2019.

Večernje novosti 12.12.2017
Nova atrakcija pored Savskog jezera od naredne zime. Skijalište u zatvorenom objektu će biti montažno-demontažno. Trenutno se priprema idejno rešenje. KOŠUTNjAČKA ski-staza od naredne godine mogla bi da ima konkurenciju, i to - u komšiluku… »

Srušeni lokali u Kraljice Marije

Večernje novosti 12.12.2017
Uklonjen mini tržni centar na Paliluli. Rušenje objekata koji su na toj lokaciji više od dve decenije počelo je za vikend, a u narednom periodu ovde bi mogla da nikne zelena oaza. MINI tržni centar u Ulici kraljice Marije na Paliluli doživeo je istu… »

Novogradnja zatrpala Singidunum

Večernje novosti 11.12.2017
Ni privatni ni državni investitori ne mare za arheološka nalazišta u prestonici. Graditelji su dužni da prijave nalazišta. INVESTITORI koji grade u ugroženim zonama grada retko prijavljuju arheološka nalazišta koja pronađu prilikom kopanja… »