Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 12.12.2017

Privedene tri osobe iz Vojne bolnice u Nišu

Večernje novosti 12.12.2017
U zajedničkoj akciji Vojne policije, Vojnobezbednosne agencije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, a u saradnji sa Zdravstvenom inspekcijom, privedene su tri osobe. U zajedničkoj akciji Vojne policije… »

Suđenje za utaju poreza Mišković: Ne razumem optužnicu!

Večernje novosti 11.12.2017
Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga", u Specijalnom sudu u ponedeljak izjavio: ''Terete me za porez koji nikad nikome nije obračunat''. OPTUŽNICU ne razumem ni jezički, niti suštinski. Na teret mi se stavlja porez koji nikada nikome u Srbiji… »

Uhvaćeni skrnavitelji spomenika na Jevrejskom groblju

Večernje novosti 12.12.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da… »

Suđenje biznismenu Nastavak suđenja Miškoviću i ostalima 24. januara 2018. godine

Večernje novosti 12.12.2017
Glavni pretres u krivičnom postupku protiv Miroslava Miškovića i ostalih biće nastavljen 24. i 25. januara sledeće godine, saopštio je danas Viši sud u Beogradu. Glavni pretres u krivičnom postupku protiv Miroslava Miškovića i ostalih biće… »

Incident u Kijevu Montažer TV Partizan za "Novosti": Čuli su srpski i počeli da biju

Večernje novosti 12.12.2017
Filip Balać, montažer TV Partizan, koga su sa kolegom kamermanom huligani pretukli u Kijevu, za "Novosti". Udarali su nas i gazili, a niko nije prišao da nam pomogne. PRIŠLI su nam i pitali - "Serbians?", nismo ni stigli da odgovorimo. Prvo su udarili… »

Odloženo suđenje za napad na Beka

Večernje novosti 12.12.2017
Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka odloženo je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu, zato što optužena Maja Adrovac zbog lošeg zdravstvenog stanja, "nije bila sposobna da prati suđenje" SUĐENjE za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka… »

Novi detalji: Uhapšena osoba posle pucnjave u Sremskoj Mitrovici

Večernje novosti 12.12.2017
Jedna osoba je uhapšena, posle pucnjave koja se dogodina u nedelju na ponedeljak u ugostiteljskom objektu smeštenom u Carskoj palati u Sremskoj Mitrovici, saznaju "Novosti" SREMSKA MITROVICA - Jedna osoba je uhapšena, posle pucnjave koja se dogodina u… »

Oko nje se vodio rat: Evo ko je kupio "Veneciju"

Večernje novosti 12.12.2017
Čuveni zemunski restoran u ponedeljak, iz drugog pokušaja, prodat Johanu Peteru Cigeru za 110 miliona dinara. Zbog ovog ugostiteljskog objekta, navodno, Željko Rutović ranio Predraga Rankovića Peconija. RESTORAN "Venecija" u Zemunu, oko čije se… »

Teška saobraćajna nesreća kod Loznice: Majka i ćerka stradale u udesu!

Večernje novosti 11.12.2017
Stravična saobraćajna nesreća u Gornjem Dobriću kod Loznice. U sudaru dvaju automobila poginule majka i ćerka. U SUDARU dvaju automobila na regionalnom putu u selu Gornji Dobrić kod Loznice poginule su majka i ćerka, Danijela (33) i Svetlana… »