Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 12.12.2017

Srbin iz Bora uplašio francuske bezbednjake: Prvo je mahnuo Vučiću, a onda...

Vesti online 12.12.2017
Srbin iz Bora, vozač kamiona, blokirao je danas nakratko saobraćaj na pariskom trgu Madlen, kako bi se pozdravio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. On je, naime, ugledao Vučića u trenutku kada je srpski predsednik davao izjavu medijima pred… »

VIDEO: Luna je trudna? Sloba je morao sve vreme ovo da gleda!

Vesti online 12.12.2017
Nema mira u Zadruzi kad su u putanju Luna, Sloba, Kija, a sada se, uz sve sukobe koji sami kreiraju, tu umešala i "viša sila". Lunu Đogani je celu noć povraćala i imala temperaturu i toliko joj je bilo loše da je morala da ode i do lekara. "Izvini… »

VIDEO: Panda koja uživa u prvom snegu će vam ulepšati dan!

Vesti online 12.12.2017
Mei Sjang je panda iz Nacionalnog zoološkog vrta u Vašingtonu, kojoj se mnogo sviđa sneg koji je u prestonici SAD pao za vikend. Oduševljeni postioci vrta uživali su gledajući je kako se kotrlja niz padinu pod opalim lišćem, koje je prekrio tanki… »

Oboren Ginisov rekord - ispečeno 10 tona mesa na roštilju (VIDEO)

Vesti online 12.12.2017
Urugvaj je u nedelju u gradu Minas ,oborio Ginisov rekord u spremanju najvećeg roštilja na svetu! Urguvajci su uspeli tako u nedelju da ispeku 10 tona roštilja - mesa. I time su sa "trona" skinuli susednu Argentinu koja je skoro 10 godina držala… »

Čega se plaši Nikola Kojo?

Vesti online 12.12.2017
Glumcu Nikoli Koji najvažnija uloga je uloga oca. Glumac je otac tri ćerke - Ane i bliznakinja kojima nikada nije želeo da otkrije imena, a na pitanje da li strahuje zbog vremena u kojem danas raste omladina kaže da da. - Sigurno da strahujem, kao i… »

Šta se sprema: NASA najavila novo veliko otkriće

Vesti online 12.12.2017
Američka svemirska agencija došla je do novog velikog otkrića u "lovu" na planete, i one na kojma možda ima života. Ona će u četvrtak objaviti šta je to što je ovoga puta uočeno teleskopom Kepler. NASA još uvek skriva detalje, pa su tako već… »

Otkriće koje menja saznanja o poreklu čoveka

Vesti online 12.12.2017
Priča o poreklu savremenog čoveka počinje od Homo Sapiensa, koji je evoluirao u Africi i potom migrirao u Aziju pre oko 60.000 godina. Odatle je naselio ceo svet. Novija proučavanja, međutim, bacaju novo svetlo na dobro poznatu teoriju. U studiji… »

Bila sam ti s mužem... (FOTO)

Vesti online 12.12.2017
Šarlot Mekini (25) je supermodel nezvanično najseksepilnija plavuša na planeti i cica koja je bila u vezi s "trenutno najpoznatijim bivšeim mužem na planeti. A post shared by charlottemckinney (charlottemckinney) on Nov 5, 2017 at 1:27pm PST Bivšim… »

Duge noge, zanosan dekolte: Katarina Grujić ostavila bez daha (FOTO)

Vesti online 12.12.2017
Pevačica Katarina Grujić je nastupala u Zenici, a sve prisutne ostavila je bez daha izazovnim izgledom. A post shared by K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on Dec 11, 2017 at 10:12am PST Sudeći po fotografijama koje je objavila na… »

Svemirska "cigara" - objekat koji bi mogao biti najvažnije naučno otkiće

Vesti online 12.12.2017
Naučnici u potrazi za vanzemaljskim životom u svemiru podelili su sa javnošću jednu veoma uzbudljivu vest o objektu koji će sutra uveče proleteti pored Zemlje. Ako pronađu nešto tako to će se smatrati najvećim i najneočekivanijim naučnim… »