Regioni arhiva vesti 12.12.2017

Presečen slučaj kriminala u Vojnoj bolnici

Jugmedia 12.12.2017
Vojna policija Generalštaba Vojske Srbije, u saradnji sa Vojnobezbednosnom agencijom Ministarstva odbrane Republike Srbije, Osnovnim javnim tužilaštvom i Zdravstvenom inspekcijom u Nišu, uhapsila tri lica i time presekla slučaj kriminalne delatnosti… »

U sredu bez vode naselje Slavko Zlatanović i ulica Alekse Nenadovića

Jug press 12.12.2017
LESKOVAC JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u sredu 13.12.2017.godine biti prekinuto vodosnabdevanju u periodu od 10h – 17h u ulici Alekse Nenadovića, na potezu od… »

FIAT na odmoru do 10. januara

Ritam grada Kg 12.12.2017
Radnici kompanije FIAT Krajsler automobili Srbija u Kragujevcu od danas su na odmoru koji će trajati do 10. januara naredne godine. Predsednik Samostalnog sindikata Zoran Marković potvrdio je da su radnici ove godine otišli na odmor nešto ranije… »

Vatrogascima ukrali creva dok su gasili požar

Radio 021 12.12.2017
Dok su gasili poslovni objekat "Sarajku“, pljevaljskim vatrogascima neko je tokom akcije ukrao dva vatrogasna creva, kazao je Goran Čavić, komandir pljevaljske Službe zaštite. Poslovni objekat popularno nazvan "Sarajka" pretrpeo je značajnu… »

Niški vozači PIJANI za volanom petkom, subotom i ponedeljkom

Niške vesti 12.12.2017
Saobraćajna policija u Nišu upravo sprovodi akciju pojačane kontrole vozača koji upravljaju vozilom u alkoholisanom stanju. Ova akcija sprovodi se do nedelje 17. decembra u svim državama članicama organizacije TISPOL (Mreža saobraćajnih policija… »

Na proleće gradnja stanova za vojsku

RT Kragujevac 12.12.2017
Izgradnja stanova za pripadnike vojske i Bezbednosno-informativne agencije trebalo bi da počne na proleće naredne godine u šest gradova u Srbiji, među kojima je i Kragujevac, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon sastanka Komisije za… »

Šutanovac i Janković vratili nagradu "Najevropljanin"

N1 Info 12.12.2017
Dragan Šutanovac, predsednik Demokratske stranke, vratio je nagradu "Najevropljanin", koju je dobio 2010. godine za uspešno sprovedenu reformu Vojske Srbije, i naveo da ne želi da učestvuje u "manipulisanju evropskim vrednosima" u trenutku kada EU ima… »

U susret „Žestivalu 2018“-Održano predavanje za proizvođače voćnih rakija

Užice oglasna tabla 12.12.2017
Sinoć je u Gradskoj kući u okviru priprema za manifestaciju „Žestival 2018“ održano predavanje iz oblasti poljoprivrede na temu: „Savremena proizvodnja voćnih rakija“. Predavač je bio eminentni stručnjak iz ove oblasti dr Branko Popović iz… »

Reprogram duga za korisnike javnih parkirališta

RT Kragujevac 12.12.2017
JKP “Parking servis Kragujevac“ poziva sve korisnike javnih parkirališta – fizička lica na teritoriji grada Kragujevca, koji imaju dugovanja po osnovu posebne/opšte dnevne parking karte a nisu utuženi za uručene naloge i opomene – da izmire… »

Surduličani odlučni da premeste fabriku mineralne vune: Analize šokirale stručnjake, trovanje prevršilo sve granice

Kurir 12.12.2017
SUDRULICA - Bes meštana Surdulice i lokalnih vlasti, koji smatraju da fabrika za proizvodnju građevinskog materijala „Knauf insulation“ zagađuje životnu okolinu, ne stišava se. Lokalni parlament je, naime, još jednom doneo odluku o njenom… »