Arhiva » Vesti » RTV 12.12.2017

Lažna pretnja bombom u Delta sitiju, tržni centar ponovo otvoren

BEOGRAD - Tržni centar Delta siti na Novom Beogradu ponovo je otvoren večeras oko 19 sati, pošto kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova nije pronašla eksplozivnu napravu i ustanovljeno je da je anonimna dojava o bombi bila lažna.

RTV utorak, 12. decembar 2017.  |  FoNet
RTV: Lažna pretnja bombom u Delta sitiju, tržni centar ponovo otvoren

Zaposleni u Delta sitiju su se vratili na radna mesta i tržni centar je ponovo počeo da radi i prima posetioce, javlja Tanjugov izveštač s lica mesta.

Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova, saopštio je MUP, nije pronašla eksplozivnu napravu u tržnom centru "Delta siti" i ustanovljeno je da je dojava o bombi bila lažna.

MUP je naveo da je kasno popodne Ministarstvo unutrašnjih poslova preko sistema "192" dobilo anonimnu pretnju da će večeras biti izvršen napad na ovaj tržni centar, a odmah po pozivu na lice mesta je upućena kontradiverziona ekipa MUP-a.

U saopštenju se kaže da policija dalje intenzivno radi na pronalasku osobe koja je uputila anonimnu dojavu za koju se, nakon detaljne provere, ispostavilo da je lažna.

Delta siti je iz predostrožnosti bio evakuisan, a kontradiverzione ekipe MUP-a su, sprat po sprat, pregledale sve prostorije i garažu tog velikog i popularnog tržnog centra u Novom Beogradu.

Za vreme provera sve prodavnice u sklopu samog tržnog centra bile su zatvorene i ispred njih su se nalaze pripadnici MUP-a.

Na licu mesta nalazilo se desetak policijskih kola, kao i kola Hitne pomoći.

Zaposleni su bili ispred zgrade tržnog centra, kao i određeni broj građana.


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.