Zabava arhiva vesti 12.12.2017

Za 97 minuta prodato 17.000 ulaznica za Exit

RTV 12.12.2017
NOVI SAD, BEOGRAD - Prve ulaznice za 18. EXIT festival stigle su danas tačno u podne na blagajne širom Srbije, ali i u više od 20 zemalja u kojima se prodaju direktno. Bile su dostupne i u najudaljenijim delovima sveta putem onlajn prodaje, a za tačno… »

Srbin blokirao saobraćaj u Parizu da bi se pozdravio s Vučićem

RTS 12.12.2017
Srbin iz Bora, vozač kamiona, blokirao je danas nakratko saobraćaj na pariskom trgu Madlen, kako bi se pozdravio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. „Naš čovek“ je, naime, ugledao Vučića u trenutku kada je srpski predsednik davao… »

Indija zabranila reklame za kondome tokom dana

Radio 021 12.12.2017
Indijske vlasti zabranile su reklame za kondome na televiziji tokom dana, uz ocenu da su neke od njih "vulgarnog sadržaja" i da deca treba da budu od toga zaštićena. Ministarstvo za informisanje i difuziju naložilo je grupi od 900 televizijskih kanala… »

TRUDNOĆA ILI…? Luni nije dobro, lekari intervenisali!

Svet 12.12.2017
Lunino zdravstveno stanje je veoma loše. Povraća i ima temperaturu. Slobodan Radanović je sve vreme bio uz nju, ali na kraju je Đoganijeva ipak morala kod lekara. Kada joj je pružena pomoć, ona se vratila u “Zadrugu” i izvinjavala se pevaču… »

Ginisov rekord: 20 učenika sviralo isti klavir u Sarajevu

RTS 12.12.2017
U sarajevskoj Većnici danas je oboren Ginisov rekord u najvećem broju ljudi koji sviraju isti klavir. Ovaj projekat pripreman je nekoliko meseci i njemu je učestvovalo 20 učenika osnovnih i srednjih muzičkih škola iz Sarajeva i Istočnog Sarajeva… »

Ova panda zaista uživa u svom prvom snežnom spustu ove zime / VIDEO

B92 12.12.2017
Mei Sjang je panda iz Nacionalnog zoološkog vrta u Vašingtonu, kojoj se mnogo sviđa sneg koji je u prestonici SAD pao za vikend. Oduševljeni postioci vrta uživali su gledajući je kako se kotrlja niz padinu pod opalim lišćem, koje je prekrio tanki… »

U Urugvaju ispečeno deset tona mesa - Ginisov rekord u veličini roštilja (VIDEO)

Večernje novosti 11.12.2017
Urugvaj je u nedelju oborio Ginisov rekord u organizovanju najvećeg roštilja na svetu sa ispečenih deset tona mesa i time sa prvog mesta "uklonio" susednu Argentinu koja je skoro deset godina držala tu titulu. Urugvaj je u nedelju oborio Ginisov… »

Vlažne maramice glavni razlog zagušenja kanalizacije

Radio 021 12.12.2017
Vlažne maramice uzrok su devet od deset zagušenja kanalizacije u Britaniji, jer za ove proizvode nije namenjeno da se bacaju u ve-ce šolju. Prema novom istraživanju kompanija iz sektora vodovoda, vlažne maramice čine 90 odsto blokade kanalizacije u… »

On je pobednik takmičenja u neradu /VIDEO

B92 12.12.2017
Student iz Hongkonga Čan Kaj-ho pobednik je takmičenja u neradu održanom u Tajpeju. Neobično takmičenje je održano u centralnom gradskom parku. Učesnici su morali da 90 minuta sede na jednom mestu ne radeći apsolutno ništa, piše kineski list… »

Spekulisalo se da je nikolija posle porođaja na ivici anoreksije: Ćerka Vesne Zmijanac otkrila pravu istinu!

Press 12.12.2017
Pevačica je u septembru prošle godine postala mama malene Ree, koju je dobila iz vanbračne veze sa Reljom Popovićem, a otkrila je detalje o privatnom životu. Nikolija Jovanović je posle trudnoće veoma brzo vratila staru kilažu, a spekulisalo se i… »