Arhiva » Vesti » Vesti online 12.12.2017

Obračun u Sremskoj Mitrovici: Pevačica upucana u kafani nakon tuče dve grupe mladića

U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice, pored policajca, povređeni su i pevačica benda koji je to veče trebalo da nastup i mladić koji radi kao zatvorski čuvar.

Vesti online utorak, 12. decembar 2017.  |  Vestionline, Blic rs

Tokom tuče nekoliko mladića ispaljeni metak je rikošetirao i pogodio u nogu devojku, piše "Blic".

Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim incidentom, a nezvanično - do sukoba je došlo nakon svađe dve grupe mladića koji su bili u alkoholisanom stanju.

Lokalna "Sremska televizija", pozivajući se na anonimne izvore objavila je da su povređeni mladići V. N, policajac koji u trenutku incidenta nije bio na dužnosti, kao i mladić koji radi u ustanovi pod ingerencijom Uprave za izvršenje zavodskih sankcija.

Brzom intervencijom policije zaustavljena je tuča, a sa ranjenom devojkom u mitrovačku Opštu bolnicu prevezena su još dva mladića sa kontuzionim povredama glave, ramena i ekstremiteta zadobijenim u tuči.

Prilog "Sremske televizije" o ovom događaju:

Devojka je nakon intervencije puštena na kućno lečenje, a povređeni mladići su zadržani na Odeljenju opšte hirurgije i jedinici intenzivne nege radi dalje dijagnostike. Lekari ističu da se radi o povredama koje nisu opasne po život.


Objavljeno na sajtu vesti-online.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Sremska Mitrovica

©2019 Netmark d.o.o.