Vojvodina arhiva vesti 12.12.2017

Sistem elektronskih recepata uskoro i u Subotici

Subotica.com 12.12.2017
Kako je najavljeno iz Ministarstva zdravlja, Subotica je jedan od 42 grada i opština u Srbiji koji će propisivati elektronske recepte. Početak propisivanja najavljen je za 15. decembar, a iz Apoteke Subotica kažu da su u potpunosti spremni za… »

Stoni tenis: Poraz Spartaka u Bačkoj Palanci posle preokreta (4:3)

Subotica.com 12.12.2017
Drugi meč u nizu Subotičani su izgubili posle rezultatskog preokreta, oba na gostovanju. Vodio je Spartak sa 3:1, ali su domaći u naredne tri partije pobedili i sačuvali bodove. Po jednu pobedu u duelu sa Bačkom Palankom su ostvarili kapiten… »

Otvorena izložba božićnjaka

Subotica.com 12.12.2017
U Vestibilu Gradske kuće otvorena je 21. po redu izložba božićnjaka. Organizator izložbe je Etnološko odeljenje "Blaško Rajić", pri Katoličkom društvu za kulturu, istoriju i duhovnost "Ivan Antunović". Tradicionalna izložba božićnjaka… »

NAŠA TEMA: Koliko novca treba da izdvojite za novogodišnje ukrase

Moj Novi Sad 12.12.2017
Novi Sad je uveliko okićen iako do dočeka Nove godine ima nepunih mesec dana. Trend sa zapada se preselio i u naše domove, pa se već neko vreme iz stanova pojedinih naših sugrađana mogu videti svetleće jelke i maštovite novogodišnje ulične… »

Inđija: Najisplativije grejanje na gas

RTV 12.12.2017
INĐIJA - Da li je grejanje na gas u Inđiji najisplativije? Imajući u vidu troškove za druge energente, čini se da je grejanje na gas još uvek najisplativiji način grejanja. Građani ističu da je grejanje na gas najpovoljnije i najčistije, a… »

Stara Pazova: Pijani vozači na meti saobraćajne policije

RTV 12.12.2017
STARA PAZOVA - Tokom ove nedelje na meti saobraćajne policije biće vozači koji su za volan seli pod dejstvom akohola ili psihoativnih supstanci. U pitanju je pojačana kontrola saobraćaja Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Isključenja struje za 13. decembar (sreda)

Subotica.com 12.12.2017
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »

Rođeni, venčani i preminuli (4 - 9. decembar)

Subotica.com 12.12.2017
Na osnovu podataka kojima raspolaže Matična služba grada Subotice, predstavljamo vam nedeljni izveštaj venčanih, rođenih i preminulih. Rođeni (4 - 8. decembar) Dobili ćerku: Đurđa, Gordana i Zoran Radanović; Veronika, Eva i Tibor Olah; Sofija… »

Stoni tenis: Spartak STOSS savladao Vojvodinu (1:4)

Subotica.com 12.12.2017
U 5. kolu Prve lige Srbije Spartak STOSS je na gostovanju u Novom Sadu savladao Vojvodinu 2011 sa 4:1. Subotičani su poveli sa 0:2 pobedama Poljaka i Takariča, na 1:2 je smanjio Čičevski, a onda su usledile još dve singl pobede i dva poena Poljaka i… »

"Star Wars – Poslednji Džedaji" od srede pretpremijerno u CineStaru

Moj Novi Sad 12.12.2017
Od srede, 13. decembra, film "Star Wars – Poslednji Džedaji" pretpremijerno će se prikazivati u bioskopu CineStar 4DX u Novom Sadu. Najveći fanovi znaju da novi Star Wars spektakl mora da se gleda na velikom platnu i u formatima eXtreme ili u 4DX… »