Arhiva » Vesti » Alo 13.12.2017

Danijela se pre dve nedelje udala, a sad joj spremaju sahranu

Šok u Loznici nakon saobraćajne nesreće u kojoj su poginule majka i ćerka

Alo sreda, 13. decembar 2017.
Alo: Danijela se pre dve nedelje udala, a sad joj spremaju sahranu

"Ako za nekoga može da se kaže da su puni ljubavi i pažnje prema ljudima, da su časni i pošteni, onda je to ova familija. Zbog toga je teško zadržati suze. Danijela se udala pre petnaestak dana u Gornji Dobrić. Obe kuće su se veselile, a sada ih čekaju sahrane", kaže Zoran Marić, rođak Svetlane i Danijele Stepanić, Milorad Stepanić, otac i suprug nastradalih je zadobio teške povrede.

- Ovo je velika tragedija da bismo bilo šta govorili, jer je jasno sa kavim bolom smo suočeni - rekao je brat od strica pokojne Danijele.

Vaso P., suprug nesrećne Danijele, posle stravičnih vesti stigao je iz Crne Gore gde radi kao građevinac. Komšije kažu da od tuge ne može da govori. Zanemeli su od bola i Danijelina braća Dane i Dejan.

Niko u utorak nije znao da kaže kada će tačno biti sahrana. U međuvremenu, vozaču "džipa" čiji su inicijali D. V. iz Trbušnice kod Loznice, koji se sudario sa "polom", uz saglasnost OJT u Loznici određeno je policijsko zadržavanje. On će danas biti priveden sudiji za prethodni postupak, koji će odlučiti o određivanju pritvora.


Objavljeno na sajtu alo.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Loznica

©2018 Netmark d.o.o.