Automobili arhiva vesti 13.12.2017

Suzuki Vitara u specijalnom izdanju

Vrele gume 13.12.2017
PR: Suzuki Vitara u specijalnom izdanju U salonu Euro Sumar u Beogradu, uz malu razliku u ceni, Suzuki Vitara dobija mnogo korisnih dodataka na spoljašnjosti i u enterijeru. Širokoj ponudi različitih verzija i u Srbiji veoma popularnog modela Suzuki… »

Prve fotografije: Pogled u kabinu nove G klase

Press 13.12.2017
Mercedes je objavio fotografije unutrašnjosti nove generacije svog legendarnog terenca. Foto:B92.net Nemački proizvođač nastavlja da dizajn budućih modela otkriva postepeno i da najpre prikaže enterijer vozila. Pošto je u novembru objavio… »

Na testu 15 automobila, Fiat Punto dobio 0 zvezdica

Vrele gume 13.12.2017
EuroNCAP crash test: Na testu 15 automobila, Fiat Punto dobio 0 zvezdica Nezavisna evropska organizacija za ispitivanje bezbednosti automobila (EuroNCAP) je u svojoj najnovijoj, decembarskoj seriji testova testirala čak 15 modela, a kao najgori od njih… »

Raste broj narudžbina: Pepsi kupuje 100 Tesla kamiona

B92 13.12.2017
Tesla je objavio da je primio nove rezervacije za električni kamion-šleper koji je predstavljen sredinom novembra. Pepsi je postao prvi kupac koji je naručio trocifren broj vozila, pošto je uplatio depozit za nabavku 100 kamiona Tesla Semi. Do sada je… »

Bang! Tesla kreira sopstveni čip sa veštačkom inteligencijom za autonomna vozila!

Srbija danas 13.12.2017
Strava! Elon Musk je otkrio da njegova kompanija Tesla radi na sopstvenom čipu sa veštačkom inteligencijom koji će koristiti u svojim autonomnim vozilima. Musk je ovo objavio na najvećoj svetskoj Konferenciji o veštačkoj inteligenciji, i tom… »

Poljoprivredna mehanizacija sa tradicijom dugom 30 godina

Moj auto 13.12.2017
Ako bi jednom rečju, kao proizvođači poljoprivredne mehanizacije koji se bave i prodajom, trebalo da opišemo tržište kod nas i u regionu, to bi bila konkurencija. U današnje vreme, postoji veliki broj proizvođača, od mašina koje nastaju u malim… »

"Mercedes" sprema potpuno nov info-zabavni sistem

Mondo 13.12.2017
"Nova era info-zabave" će zameni pomalo zastari "COMAND" sistem. Predstojeći sajam potrošačke elektronike CESu Las Vegasu videće brojne novitete iz domena pametnih tehnologija. U ovu kategoriju spada i nov " Mercedesov" info-zabavni sistem, koji će… »

Novi Kamaz dogodine ulazi u serijsku proizvodnju

Auto blog 13.12.2017
Ruski proizvođač automobila najavio novi model kamiona sa 12-litarskim motorom vlastite proizvodnje i novom kabinom. Prvi probni primerak novog motora biće predstavljen do kraja ove godine, dok će serijska proizvodnja kamiona sa motorima zapremine 12… »

Aston Martin želi da učestvuje na trci 24 časa Le Mana sa modelom Valkyrie

Auto blog 13.12.2017
Šef Aston Martina, Endi Palmer, je priznao da bi voleo da njegova kompanija učestvuje na trci 24 časa Le Mana sa novim super automobilom Valkyrie. Aston Martin Valkyrie se najbolje može opisati kao nešto što je najbliže trkačkom automobilu… »

Volvo XC60 – Automobil godine u Japanu

Total car 13.12.2017
U napetoj borbi za titulu najboljeg Automobila godine u Japanu, kao pobednik je izašao Volvo XC60. Na velikom veštačkom ostrvu Odaiba u Tokiju, održano je glasanje za Automobil godine u Japanu, koje je skoro do kraja bilo neizvesno, ako uzmemo u obzir… »