Arhiva » Vesti » Dnevnik 13.12.2017

Obradović: Otvoreni smo za razgovor o saradnji uz uslove

BEOGRAD: Lider opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović najavio je danas samostalni izlazak na izbore u Beogradu, poručio da su otvoreni za razgovor i saradnju sa opozicijom uz određene uslove, a DraganuĐilasu, koji je najavio kandidaturu za gradonačelnika, zamerio što je učestvovao u vlasti koja je nanela štetu Srbiji.

Dnevnik sreda, 13. decembar 2017.  |  Tanjug

Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije kazao da će Dveri imati dve ključne teme za Beograd - porodičnu politiku i decentralizaciju, a da su otvoreni za razgovor sa kolegama iz opozicije o eventualnoj predizbornoj saradnji.

"Ali svima, pa i Draganu Đilasu postavićemo pitanje, da li su spremni za beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije, da li su spremni da isteraju na čistac Sinišu Malog i Gorana Vesića koji ''moraju završiti u zatvoru'' i da li su spremni da se preispitaju sve vlasti i pozovu na odgovornost oni koji su opljačkali narod", rekao je Obradović.

Oni koji su spremni mogu biti naši koalicioni partneri, oni koji nisu, nema razloga ni da nas zovu, poručio je lider Dveri.Najveća zamerka što se tiče Dragana Đilasa jeste učešće u jednoj vlasti koja je u to vreme ojadila Srbiju i koja je nanela mnogo štete našoj ekonomiji i državi, objasnio je Obradović, a kada je reč o vođenju grada o tome, kaže, može da se komentariše.

"Nije ovde stvar samo smeniti Aleksandra Vučića i Sinišu Malog - da to je prva stvar, to je najvažnije, ali istovremeno je veoma važno smeniti Vučihevu politiku i čitav korumpirani sistem", rekao je on.


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.