Izvor: Alo/Kultura arhiva vesti 13.12.2017

Misteriozni DJ dolazi u Beograd!

Alo 13.12.2017
Anonimni i misteriozni producent SNTS, vraća se u Srbiju. Posle uspešnog nastupa na Exitu, sada će zavrteti ploče i u Beogradu. SNTS se pojavio 2012. godine, stoji iza dve triologije, "Chapters" i "Scenes" koje je izdao sa sopstvenu etiketu… »

Body Count u Beogradu!

Alo 13.12.2017
Legendarni američki hip-hop metal bend Body Count nastupiće 18. juna 2018. godine u bašti Studentskog kulturnog centra. Beogradski koncert poslužiće kao zagrevanje i uvod u Arsenal Fest koji će u drugoj polovini juna biti održan u Kragujevcu. Body… »

Čola vas novim hitom vraća u vreme kada ste ludeli zbog njega!

Alo 13.12.2017
Pop pevač Zdravko Čolić je objavio novu pesmu "Kuća puna naroda", a ovo ostvarenje nas podseća na period kada nas je Čola svojim glasom pogađao pravo u srce. Kada Čola zapeva mnogi, a većinom dame padaju u trans. Iako ovaj šarmantni pevač… »

Pogledajte šokantne scene iz serije "Ubice mog oca 2"

Alo 13.12.2017
Uskoro počinje druga sezona serije "Ubice mog oca", a evo prilike da pogledate šta vas očekuje. Prva sezona serije je bila omiljena mnogima i nešto što do sada nije viđeno na našim ekranim. U drugoj sezoni ćete dobiti odgovore na pitanja; Da li je… »

Ona je zbog Srbina napustila Holivud! (FOTO)

Alo 13.12.2017
Poznata glumica se zbog ljubavi odrekla holivudske karijere i život provela u Beogradu. Ita Rina je imala čudno ime, ali njena sudbina je bila još čudesnija. Prvi izbor za mis Jugoslavije održan je 1926. godine i tada se čulo za Italinu Lidu… »