Izvor: BK TV arhiva vesti 13.12.2017

Vanredna situacija: Olujni vetar nosio krovove, naređena hitna evakuacija (foto)

BK TV 13.12.2017
Strašno! Olujno nevreme koje je pogodilo Banjaluku prouzrokovalo je veliku materijalnu štetu na tri paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla", sa kojih je vetar odneo krovove, pa je odlučeno da studenti budu evakuisani, javili su lokalni mediji… »

Drama: Dva muškarca upala u Miljacku, sve ekipe tragaju za njima

BK TV 13.12.2017
Potraga! U toku je potraga za dvojicom mladića koji su noćas u sarajevskom naselju Dolac Malta upali u nabujalu Miljacku, piše faktor.ba. Radi se o dvojici mlađih muškarca za kojima i dalje tragamo, potvrdio je za Faktor Fahrudin Solak, direktor… »

Setili se posle 26 godina! Hrvati optužuju ove Srbe za pokušaj ubistva Tuđmana

BK TV 13.12.2017
Terete se za ratni zločin. Protiv šest osoba podneta je krivična prijava zbog raketiranja Banskih dvora 1991. godine, otkriveno je na današnjoj konferenciji za novinare povodom završenog kriminalističkog istraživanja napada koje su izveli avioni… »

Mladen Ivanić otpušten sa lečenja!

BK TV 13.12.2017
Član Predsedništva BiH Mladen Ivanić otpušten je danas sa bolničkog lečenja iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, prenose banjalučki mediji. Ivanić je u UKC primljen u ponedeljak, 11. decembra, zbog vrtoglavice, mucnine i… »

Danas je Andrijevdan ili Mečkin Dan: Slava Srba plave krvi!

BK TV 13.12.2017
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave praznik posvećen Svetom Andreju, koji je prvi Hristov apostol, otuda nazvan Prvozvani i apostol Carigrada i Rusije. Smatra se osnivačem carigradske Patrijaršije, a bio je i patron Ruskog carstva i… »

"To nema veze ni sa logikom, ni sa lingvistikom": Crnogorski jezik priznat kao novi i kao zvaničan!

BK TV 13.12.2017
Akademik Miro Vuksanović i predsednik Odbora za standardizaciju srpskog jezika Sreto Tanasić smatraju da je odluka Ujedinjenog savetodavnog komiteta za kodifikaciju jezika iz Vašingtona da prizna postojanje crnogorskog jezika stvar politike i da ne… »

Strašno: Dve osobe uhapšene zbog otmice žene u Sarajevu

BK TV 13.12.2017
Užas! Dve osobe, osumnjičene za otmicu žene, uhapšene su sinoć u Sarajevu. Policija je sinoć obaveštena da pored nadvožnjaka u ovom gradu, iz putničkog motornog vozila “mercedes”, nepoznata ženska osoba traži pomoć. Izlaskom na mesto… »

Stručnjaci dali zastrašujuću prognozu: Stižu tornada!

BK TV 13.12.2017
Dešavaće se sve češće i češće! Područje Bosne i Hercegovine izloženo je uticaju vetrova koji imaju orkansku snagu i koji će se sve češće u narednom periodu dešavati, upozoravaju stručnjaci. "Ovo će se u budućnosti dešavati sve češće… »

Požar u barskoj marini: Šest barki u plamenu, četiri potpuno uništene

BK TV 13.12.2017
Istraga je u toku! Požar koji je izbio jutros oko pet sati u barskoj marini zahvatio je šest barki, od kojih su četiri plovila izgorela, a dva oštećena. U požaru nema povređenih. Vlasnici barki su državljani Crne Gore. "Spoj na… »

Delta Siti se zahvalio MUP-u: Rekordno brza evakuacija posetilaca

BK TV 13.12.2017
Menadžment Delta Sitija zahvalio je MUP-u Srbije i nadležnim organima na visokoj profesionalnosti i rekordno brzoj i mirnoj evakuacije posetioca tržnog centra, zbog, kako je kasnije ustavljeno, lažne pretnje bombom. Nakon anonimne prijave MUP-u u… »