Izvor: Jugmedia arhiva vesti 13.12.2017

Bulatović o hapšenju većnika: Nema zaštićenih

Jugmedia 13.12.2017
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je danas da hapšenje gradskog većnika B.N. pokazuje da niko nije zaštićen u postupku dokazivanja istine ili činjenica, koje su u suprotnosti sa zakonom. „Istražni organi rade svoj posao, istraga je u… »

Vučić u nedelju otvara niški Klinički centar

Jugmedia 13.12.2017
Ključeve novog niškog Kliničkog centra uručiće u nedelju 17. decembra predsednik Srbije Aleksandar Vučić, potvrdio je prof. dr Zoran Radovanović generalni direktor KC Niš. “Prvi pacijenti ućiće u svoje sobe već posle 24. decembra, jer ćemo… »

Doktorka prepisivala recepte, pa ih podizala i prodavala

Jugmedia 13.12.2017
Vojna policija odredila je zadržavanje do 48 časova radi saslušanja pedesetšestogodišnje S.P. iz Niša, civilnom licu koje radi kao lekar pri Vojsci RS u Vojnoj bolnici Niš, zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja iz člana 359 st. 2… »

LESKOVAC: Tehnička škola “Kolubara“ iz Lazarevca ide na svetsko takmičenje

Jugmedia 13.12.2017
Ekipa Tehničke škole “Kolubara“ iz Lazarevca osvojila je prvo mesto na republičkom školskom takmičenju u rukometu, održanom u Leskovcu, i ona će predstavljati Srbiju na predstojećem svetskom takmičenju, saopšteno je danas iz Saveza za… »

Niš: Socijalne stanove dobile 33 porodice

Jugmedia 13.12.2017
U niškom naselju Duvaništu danas su dodeljeni ključevi 33 socijalna stana u dve lamele, čiju su gradnju finansirali zajedno grad Niš i Vlada Srbije. Od 33 stana koja su dodeljena korisnicima, 18 su dobile na korišćenje ekonomski ugrožene porodice… »

Modeliranje razvoja Vranja: Prvo Bora, pa industrija

Jugmedia 13.12.2017
Vranje je prvi grad u Srbiji koji na osnovu istraživanja fokusnih grupa ima utvrđenu vrednost indeksa brenda grada kojim se sagledava objektivna vrednost i konkuretnost neke lokalne samouprave, a koji će pomoći u donošenju strateškog dokumenta za… »

SITAN ĆAR

Jugmedia 13.12.2017
Jedini put kada sam dobio istinske batine od oca bilo je pre tridesetak godina. Veliko dečurlijsko društvo se posle kupanja u Jablanici, igranja fudbala, izmoreno, sjatilo u prodavnici kod čika Nineta. Četa mališana, izmorena, vapila je za hranom –… »

Javna rasprava o Nacrtu lokalnog antikorupcijskog plana u petak

Jugmedia 13.12.2017
Radna grupa za izradu Lokalnog antikorupcijskog plana grada Leskovca, u petak 15. novembra organizuje javnu raspravu, na kojoj će predstaviti tekst o Nacrtu lokalnog antikorupcijskog plana grada Leskovca, započetu 28. novembra. Predstavljanje će biti… »

SBB Leskovac i pola Niša bez televizije i interneta

Jugmedia 13.12.2017
Stanovnici Leskovca i pola grada Niša, koji koriste usluge SBB -a, bili su 4,5 sati bez televizije i interneta zbog kvara na mreži. Kako je Jugmedii rečeno u centrali ovog provajdera, do kvara je došlo kada su radnici greškom pokidali glavni vod kod… »

DŽEDAJI U LESKOVCU – Obeležavanje 40 godina „Ratova zvezda“

Jugmedia 13.12.2017
Povodom četrdesetogodišnjice od izlaska prvog Star Wars filma i izlaska najnovijeg filma „Star Wars – The last Jedi“ u holu Leskovačkog kulturnog centra 15. decembra organizuje se veliko druženje. Po prvi put u Leskovcu organizacija “Star Wars… »