Izvor: Južne vesti arhiva vesti 13.12.2017

Bulatović o hapšenju Kačara: Nemam komentar

Južne vesti 13.12.2017
Nakon hapšenja niškog gradskog većnika za sport Branislava Kačara, gradonačelnik Niša Darko Bulatović je odbio da zasada komentariše taj slučaj, zaključujući da ne zna dovoljno o tome. Kačar, iako dosta mlad, jedan je od najbližih saradnika… »

Radnički sigurno savladao Radnik za kraj polusezone

Južne vesti 13.12.2017
Po svim parametrima nadigrao je Radnički Radnik u Surdulici, što je pogotovo bilo izraženo u drugom poluvremenu. Sigurnu igru krunisali su po jednim golom u svakom poluvremenu i tako slavili sa 2:0, a ovim su oba tima završila jesenji deo sezone Super… »

Gradski forum u Media centru o budžetu Niša

Južne vesti 13.12.2017
Kako se planira budžet grada, šta su prioriteti vlasti, a šta građana, ali i zbog čega se odluke o najvažnijem lokalnom dokumentu donose iza zatvorenih vrata, samo su neke od tema o kojima će se diskutovati na Gradskom forumu 14. decembra u Media… »

“Do kraja godine biće para za izmeštanje pruge iz Niša”

Južne vesti 13.12.2017
Kredit u vrednosti od oko 250 miliona evra za izmeštanje pruge iz centra Niša, ali i modernizaciju pruge do Dimitrovgrada, kako je rekla ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, trebalo bi da bude potpisan u toku ovog… »

Advokat niških žandarma: Žalićemo se i sudu u Strazburu

Južne vesti 13.12.2017
Presuda niškim žandarmima trebalo je da bude ili jesu ili nisu krivi - u potpunosti, a uslovne kazne su “kompromis”, ocenjuje njihov advokat Filip Domazet. Dodaje da nisu zadovoljni presudom, da će se žaliti na nju, a ako bude potrebno ići će i… »

Drobnjak: Radovi na Bulevaru cara Konstantina počinju sutra

Južne vesti 13.12.2017
Projekt, koji nije bio završen na vreme, kako je objasnio vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak, uslovio je zastoj radova na dve trake puta na Bulevaru cara Konstantina, ali sada je to rešeno i radovi će sutra biti nastavljeni. Reč… »

Izdavanje apartmana perspektivan biznis u Nišu

Južne vesti 13.12.2017
Izdavanje apartmana je biznis koji je procvetao u poslednjih desetak godina. Za to postoje brojni razlozi. Ono što je interesantno, jeste da u Nišu, i čitavom regionu južne Srbije, postoji veliki potencijal za bavljenje ovim biznisom - evo i zašto… »

Porodice iz Mramora uselile se u socijalne stanove u Duvaništu

Južne vesti 13.12.2017
Porodicama koje su izgubile domove u klizištu na Mramorskom brdu, kao i onima koji stanove uzimaju u zakup, dodeljeni su ključevi novih socijalnih stanova u ulici Majakovskog u naselju Duvanište. Rok za završetak izgradnje je nekoliko puta bio… »

Doktorka Vojne bolnice falsifikovala recepte, pa preprodavala lekove

Južne vesti 13.12.2017
Zbog sumnje da je lekarka iz niške Vojne bolnice popunjavala recepte na ime pacijenata koji imaju otvorene kartone u ovoj ustanovi, a potom iz 2 apoteke podizla lekove u njihovo ime, pa ih preprodavala pacijentima jedne privatne klinike, kako kažu u… »

Nakon hapšenja većnika, opozicija traži smenu kompletne gradske vlasti

Južne vesti 13.12.2017
Hapšenje gradskog većnika Branislava Kačara sramota je za Niš, ocenjuju iz Pokreta Dosta je bilo, dok opozicionar Branislav Jovanović traži uvođenje prinudne uprave i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora, zajedno sa beogradskim. Optužbe za… »