Regioni arhiva vesti 13.12.2017

Odbornici sutra o predlogu budžeta za 2018. godinu

Glas Zapadne Srbije 13.12.2017
Čajetina – Predsednik Skupštine opštine Čajetina Miloje Rajović zakazao je 20. sednicu lokalnog parlamenta za 14. decembar a pred odbornicima će se naći 23 tačke dnevnog reda. Odbornici će raspravljati o predlogu odluke o budžetu za 2018… »

Bulatović o hapšenju Kačara: Nemam komentar

Južne vesti 13.12.2017
Nakon hapšenja niškog gradskog većnika za sport Branislava Kačara, gradonačelnik Niša Darko Bulatović je odbio da zasada komentariše taj slučaj, zaključujući da ne zna dovoljno o tome. Kačar, iako dosta mlad, jedan je od najbližih saradnika… »

Fijat i dalje najveći izvoznik

RT Kragujevac 13.12.2017
Kompanija Fijat automobili Srbija i dalje je najveći izvoznik naše zemlje sa izvozom od 870,2 miliona evra, za 11 meseci 2017. godine, – objavilo je Ministarstvo finansija. Vrednost izvoza 15 najvećih izvoznika u Srbiji za 11 meseci ove godine… »

Presedan: Potrošač dobio spor i novi laptop, prodavac odbijao zamenu

Radio 021 13.12.2017
Osnovni sud u Užicu doneo je presudu koja bi morala da promeni odnos trgovaca prema potrošačima i ohrabri građane da, ukoliko nisu zadovoljni, bez bojazni presaviju tabak i na ovaj način zaštite svoja prava. Ovako je postupio i kupac računara iz… »

Užice, utajom poreza oštetio budžet za milion i po dinara!

Užice oglasna tabla 13.12.2017
Pripadnici MUP-a u Užicu u saradnji sa poreskom policijom u tom gradu, a po nalogu tužilaštva u Beogradu, podneli su krivičnu prijavu protiv pedesettrogodišnjeg muškarca iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska… »

Nema zainteresovanih za Lokalni antikorupcijski plan

InfoKG 13.12.2017
Javna tribina o Lokalnom antikorupcijskom planu održana je danas u Skupštini grada. Međutim, osim radnog tima za ovaj dokument javnoj raspravi nisu prisustvovali predstavnici institucija, organizacija i pojedinci, iako im je bio upućen javni poziv… »

Predstavljen projekat “Centar za demenciju“

Ritam grada Kg 13.12.2017
U okviru obeležavanja 55 godina od osnivanja, Gerontološki centar Kragujevac danas je predstavio novi projekat pod nazivom “Centar za demenciju“ čiju realizaciju je podržala Evropska unija. Prezentacija ovog projekta koja je održana u hotelu… »

Izgradnja sistema zaštite od poplava na teritorijama Užica, Višegrada i Bajine Bašte

Užice oglasna tabla 13.12.2017
Užice – Projektom „Uspostavljanje sistema odbrane od poplava u prekograničnom području Srbija – Bosna i Hercegovina“, Užice, Bajina Bašta i Višegrad dobili su 962.000 evra od Evropske unije kako bi unapredili ovaj sistem. Projektom, koji je… »

Bulatović o hapšenju većnika: Nema zaštićenih

Jugmedia 13.12.2017
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je danas da hapšenje gradskog većnika B.N. pokazuje da niko nije zaštićen u postupku dokazivanja istine ili činjenica, koje su u suprotnosti sa zakonom. „Istražni organi rade svoj posao, istraga je u… »

Obnova Kasapčića mosta sve izvesnija

Glas Zapadne Srbije 13.12.2017
Užice - Prilikom nedavne posete Užicu, turski ambasador u Srbiji Tanžu Bilgič istakao je da naša dva naroda dele zajedničku istoriju koja može biti temelj za zajedničku budućnost, saopšteno je na sajtu grada. Na sastanku sa rukovodstvom grada u… »