Beograd arhiva vesti 14.12.2017

Na inicijativu gradonačelnika: Donacija bele tehnike za ustanove socijalne zaštite

Blic 14.12.2017
Tri ustanove socijalne zaštite u Beogradu, na inicijativu gradonačelnika Siniše Malog, dobile donaciju u vrednosti od 1,8 miliona dinara. Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i sekretar za komunikacije i koordinaciju odnosa sa… »

Mali sa Sapatom o bratimljenju Beograda i Havane

Danas 14.12.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Kubi sa predsednikom Provincijske skupštine narodne vlasti Havane Reinaldom Garsiom Sapatom, sa kojom je razgovarao o uspostavljanju bliže saradnje između dve prestonice. Siniša Mali je pozvao… »

Sat vremena od centra do Novog Beograda: Gužve paralisale ceo grad, haos na autoputu i Autokomandi

Blic 14.12.2017
Popodnevni špic u punom je jeku a gužve su u celom gradu. Kako nam saopštavaju iz Žutog taksija, od centra grada do Novog Beograda putuje se preko sat vremena autoputem. - U gradu vlada totalni kolaps. Gužve su svuda a najgore je na autoputu u pravcu… »

Zbog duga iz vrtića ispisali 74 mališana

Večernje novosti 14.12.2017
Predškolske ustanove morale deci da uskrate boravak u vrtićima jer roditelji nisu plaćali račune. Ukupan minus zbog neizmirenih potraživanja smanjen za oko 44 odsto. UKUPAN dug roditelja na ime neplaćenih računa za vrtić smanjen je za gotovo 100… »

Produžena linija 513: Izgrađena i nova okretnica u Velikoj Moštanici

Kurir 14.12.2017
BEOGRAD - Nakon produženja linije 94 za Resnik i uvođenja linije 502 u Rakovici, produžena je i linija 513 u Velikoj Moštanici. Reč je o lokalnoj minibus liniji koja povezuje ovo naselje sa Goricom u Sremčici, a ona je od centra Velike Moštanice… »

Sve spremno za putujuću akciju "Pozorište na šinama", najmlađi joj se najviše raduju (foto)

BK TV 14.12.2017
“Pozorište na šinama-Štarkova novogodišnja čarolija” je putujuća atrakcija koja je prvi put realizuje i kod nas. Osmišljena je da ulepša najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima predstojeće praznike. Najmlađi Beograđani imaće priliku… »

Humanost na delu: Podeljeni paketi zamrznute hrane za 50 najugroženijih porodica

BK TV 14.12.2017
Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić uručio je danas 50 paketa zamrznute hrane najugroženijim porodicama sa evidencije Centra za socijalni rad Palilula. Drugu godinu zaredom Opština Palilula uz podršku kompanije „velikog srca“… »

„Zelenilo – Beograd” apeluje na građane da kupuju jelke sa busenom

Studio B 14.12.2017
JKP „Zelenilo – Beograd” prodaje jelke sa busenom u rasadnicima u Ulici vojvode Stepe 405 i Marije Bursać bb u Zemunu, kao i u svojim cvećarama na Cvetnom trgu i Kanarevom brdu. Iz tog preduzeća apeluju na građane da kupuju jelke sa busenom, jer… »

Nedelja Toplice u Beogradu: U okviru manifestacije održana tribina o Topličkom ustanku

Kurir 14.12.2017
U okviru manifestacije „Nedelja Toplice u Beogradu“ koja se održava u svečanim prostorijama Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Beogradu, u utorak 12.12.2017.god. uspešno je održana tribina „Toplički ustanak 1917“. Učesnici tribine bili su… »

Bez vode u subotu deo vračara: Suve česme u Šumatovačkoj

Kurir 14.12.2017
BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u subotu, 16. decembra od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u Šumatovačkoj ulici od Čuburske do Maksima Gorkog. Kako je saopštilo JKP Beogradski vodovod i… »