Beograd arhiva vesti 14.12.2017

Donacija Prihvatilištu za odrasla i stara lica

Danas 14.12.2017
Prihvatilištu za odrasla i stara lica uručena je donacija u vidu bele tehnike. Donaciji su uručili sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i… »

Gradonačelnik Mali se sastao sa prvim čovekom Havane: Početak jedne lepe saradnje na obostrano zadovoljstvo

Srbija danas 14.12.2017
Gradonačelnik Siniša Mali boravi u zvaničnoj poseti Republici Kubi kao deo delegacije Republike Srbije. Siniša Mali je pozvao prvog čoveka Havane da sledeće godine poseti Beograd, a povodom 75 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i… »

Sat vremena od centra do Novog Beograda: Gužve paralisale ceo grad, haos na autoputu i Autokomandi

Blic 14.12.2017
Popodnevni špic u punom je jeku a gužve su u celom gradu. Kako nam saopštavaju iz Žutog taksija, od centra grada do Novog Beograda putuje se preko sat vremena autoputem. - U gradu vlada totalni kolaps. Gužve su svuda a najgore je na autoputu u pravcu… »

Smanjena dugovanja roditelja vrtićima

Studio B 14.12.2017
Ukupan dug roditelja beogradskim vrtićima iznosi 123,8 miliona dinara, što je za 43,7 odsto manje u odnosu na decembar prošle godine kada su predškolske ustanove na ime neplaćenih računa potraživale 220 miliona dinara, izjavio je za „Večernje… »

Nova okretnica i produžetak linije 513 u Velikoj Moštanici

Studio B 14.12.2017
Na predlog građana Velike Moštanice, Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda zajedno sa ekipama JKP “Beograd put” izgradio je okretnicu autobuske linije 513 u Ulici Živojina Tabakovića. Ukupno su izgrađena četiri nova stajališta, što će… »

Sve spremno za putujuću akciju "Pozorište na šinama", najmlađi joj se najviše raduju (foto)

BK TV 14.12.2017
“Pozorište na šinama-Štarkova novogodišnja čarolija” je putujuća atrakcija koja je prvi put realizuje i kod nas. Osmišljena je da ulepša najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima predstojeće praznike. Najmlađi Beograđani imaće priliku… »

Paketi zamrznute hrane za 50 najugroženijih porodica na Opštini Palilula

Telegraf 14.12.2017
Drugu godinu zaredom Opština Palilula uz podršku Frikoma organizuje ovu akciju, kako bi pomogla onima kojima je pomoć najpotrenija. Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić uručio je danas 50 paketa zamrznute hrane najugroženijim… »

„Zelenilo – Beograd” apeluje na građane da kupuju jelke sa busenom

Studio B 14.12.2017
JKP „Zelenilo – Beograd” prodaje jelke sa busenom u rasadnicima u Ulici vojvode Stepe 405 i Marije Bursać bb u Zemunu, kao i u svojim cvećarama na Cvetnom trgu i Kanarevom brdu. Iz tog preduzeća apeluju na građane da kupuju jelke sa busenom, jer… »

Nedelja Toplice u Beogradu: U okviru manifestacije održana tribina o Topličkom ustanku

Kurir 14.12.2017
U okviru manifestacije „Nedelja Toplice u Beogradu“ koja se održava u svečanim prostorijama Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Beogradu, u utorak 12.12.2017.god. uspešno je održana tribina „Toplički ustanak 1917“. Učesnici tribine bili su… »

Danas deo Vračara bez vode tokom prepodneva

Studio B 14.12.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, danas od 08.30 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači u Braničevskoj ulici od Lamartinove do Hadži Melentijeve. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna… »