Beograd arhiva vesti 14.12.2017

Donacija Prihvatilištu za odrasla i stara lica

Danas 14.12.2017
Prihvatilištu za odrasla i stara lica uručena je donacija u vidu bele tehnike. Donaciji su uručili sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i… »

Mali sa Sapatom o bratimljenju Beograda i Havane

Danas 14.12.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Kubi sa predsednikom Provincijske skupštine narodne vlasti Havane Reinaldom Garsiom Sapatom, sa kojom je razgovarao o uspostavljanju bliže saradnje između dve prestonice. Siniša Mali je pozvao… »

Sat vremena od centra do Novog Beograda: Gužve paralisale ceo grad, haos na autoputu i Autokomandi

Blic 14.12.2017
Popodnevni špic u punom je jeku a gužve su u celom gradu. Kako nam saopštavaju iz Žutog taksija, od centra grada do Novog Beograda putuje se preko sat vremena autoputem. - U gradu vlada totalni kolaps. Gužve su svuda a najgore je na autoputu u pravcu… »

Smanjena dugovanja roditelja vrtićima

Studio B 14.12.2017
Ukupan dug roditelja beogradskim vrtićima iznosi 123,8 miliona dinara, što je za 43,7 odsto manje u odnosu na decembar prošle godine kada su predškolske ustanove na ime neplaćenih računa potraživale 220 miliona dinara, izjavio je za „Večernje… »

Produžena linija 513: Izgrađena i nova okretnica u Velikoj Moštanici

Kurir 14.12.2017
BEOGRAD - Nakon produženja linije 94 za Resnik i uvođenja linije 502 u Rakovici, produžena je i linija 513 u Velikoj Moštanici. Reč je o lokalnoj minibus liniji koja povezuje ovo naselje sa Goricom u Sremčici, a ona je od centra Velike Moštanice… »

Sve spremno za putujuću akciju "Pozorište na šinama", najmlađi joj se najviše raduju (foto)

BK TV 14.12.2017
“Pozorište na šinama-Štarkova novogodišnja čarolija” je putujuća atrakcija koja je prvi put realizuje i kod nas. Osmišljena je da ulepša najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima predstojeće praznike. Najmlađi Beograđani imaće priliku… »

Jovičić: Pomoć onima kojima je najpotrebnija

Studio B 14.12.2017
Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičević uručio je danas pakete Frikomovih zamrznutih proizvoda najugroženijim porodicama sa registra Centra za socijalni rad i pozvao sve ljude, kompanije „velikog srca“ da pokažu solidarnost i pomognu… »

„Zelenilo – Beograd” apeluje na građane da kupuju jelke sa busenom

Studio B 14.12.2017
JKP „Zelenilo – Beograd” prodaje jelke sa busenom u rasadnicima u Ulici vojvode Stepe 405 i Marije Bursać bb u Zemunu, kao i u svojim cvećarama na Cvetnom trgu i Kanarevom brdu. Iz tog preduzeća apeluju na građane da kupuju jelke sa busenom, jer… »

Nedelja Toplice u Beogradu: U okviru manifestacije održana tribina o Topličkom ustanku

Kurir 14.12.2017
U okviru manifestacije „Nedelja Toplice u Beogradu“ koja se održava u svečanim prostorijama Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Beogradu, u utorak 12.12.2017.god. uspešno je održana tribina „Toplički ustanak 1917“. Učesnici tribine bili su… »

Danas deo Vračara bez vode tokom prepodneva

Studio B 14.12.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, danas od 08.30 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači u Braničevskoj ulici od Lamartinove do Hadži Melentijeve. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna… »