Arhiva » Vesti » Blic 14.12.2017

Đukić Dejanović: Ako treba da bude parlamentarnih izbora, onda neka ih bude s beogradskim

Ako će parlamentarni izbori biti održani za šest meseci, onda je bolje da ti izbori budu održani zajedno sa beogradskim, smatra ministarka i visoki funkcioner SPS Slavica Đukić Dejanović.

Blic četvrtak, 14. decembar 2017.  |  Tanjug

- Ako ćemo izbore imati za šest meseci zbog nepodnošljive amosfere u parlamentu ili što opozicija traži da budu izbori, bolje je da budu sa beogradskim - rekla je ona u intervjuu za Novi magazin.

Kako je navela, 60 do 45 dana do beogradskih izbora postoji mogućnost da se raspišu vanredni parlamentarni izbori.

- Ja nemam parametre i pokazatelje, niti mislim da je neophodno da se ide tim putem, ali ne mogu ni isključiti parlamentarne izbore, ako neprihvatanje tuđih stavova do te mere remeti rad najvišeg zakonodavnog tela - navela je ona.

Kako je dodala, možda Narodna skupština zaslužuje da bude sastavljena od drugačijih personalnih rešenja, pa i drugačijih partijskih opcija.

- Narod mora da nas oceni povremeno, nisam za to da nas previše često ocenjuje. Poznat je stav mojih drugova socijalista i moj da je jedan mandatni period dovoljan da nas ocenite i posle ne birate nikada ili ponovo glasate za SPS - kaže Đukić Dejanović, ali navodi da - ako se odluči da se ide na vanredne izbore - treba ih raspisati istovremeno sa beogradskim.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.