Izvor: Alo/Kultura arhiva vesti 14.12.2017

"Ko to tamo peva" - prvi digitalno restaurirani film!

Alo 14.12.2017
Od 12 profesionalnih glumaca koji su učestvovali u snimanju filma, samo je četvoro živih, kazao je glumac Boro Stjepanović pred gala projekciju čuvenog ostvarenja "Ko to tamo peva" u sali Jugoslovenske kinoteke. Legendarno ostvarenje u režiji… »

Otkriven uzrok smrti prerano preminulog bubnjara Psihomodo popa

Alo 14.12.2017
Bubnjar benda "Psihomodo Pop" Tigran Kalebota iznenada je preminuo u ponedjeljak 11. decembra. Kolege i prijatelji na društvenim mrežama oprostili su se od muzičara koji je nedavno proslavio 53. rođendan. Njegova menadžerka u ponedeljak nije htela da… »

Radoš je njega tražio mesecima

Alo 14.12.2017
Radoš Bajić je dugo bio na mukama, jedva je pronašao Đorđa Markovića. U februaru 2018. godine, na TV Pink, počinje emitovanje nove domaće igrane serije, "Šifra Despot" autora i scenariste Radoša Bajića. Prema njegovim rečima, ovo je jedna… »

Volećete i plakati uz nove Čoline pesme

Alo 14.12.2017
U pretpraznične dane, Zdravko Čolić svojoj vernoj publici poklanja muzičku čestitku "Ono malo sreće", novi album sa 11 brižno odabranih pesama. Pesme koje će započeti sa ispisivanjem nekih novih antologija prate vrhunski aranžmani, a uz… »

Nikolina priznala zašto ne viđa stariju ćerku

Alo 14.12.2017
Voditeljka Nikolina Pišek je otkrila zašto ne viđa redovno ćerku iz prvog braka. Nikolina već nekoliko godina živi u Beogradu sa mužem i trogodišnjom Unom. Njena starija ćerka živi u Londonu, gde studira, te zbog toga nema prilike da je viđa… »