Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 14.12.2017

"Završićeš u 'Zabeli”!

Alo 14.12.2017
Aleksandra Jerkov, narodna poslanica iz redova DS-a, žestoko je reagovala na optužbe Maje Gojković, predsednice Skupštine Srbije, koja je kazala da se Jerkovljeva obrazovala u CIA. - Pošto me Maja Gojković proziva u Skupštini da sam se obrazovala u… »

Vučić se sastao sa predsednikom parlamenta

Alo 14.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas popodne u Havani sa predsednikom Narodne skupštine Kube Estebanom Lasom Ernandesom. Predsednik Srbije boravi u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Kubi, kojoj, sudeći po vodećim nacionalnim medijima… »

Vanredni izbori su odgovor na "tajkunski savez"

Alo 14.12.2017
Predsednik Pokreta socijalista ponovo se danas založio za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ocenjujući da je najavljena kandidatura Dragana Đilasa na beogradskim izborima samo još jedan razlog više za to. "Tajkun bi da opet ima prolaz ka… »

Dačić: Hrvatska nikako da izađe iz kola antisrpske histerije

Alo 14.12.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Hrvatska nikako da izadje iz kola u koje je ušla, a to je da se cela njena politika prema Srbiji svodi na antisrpsku histeriju. Dačić je odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa tim da… »

Vučić stigao na Kubu

Alo 14.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas na Kubu, a na međunarodnom aerodromu ga je dočekao visoki zvaničnik Rohelio Sijera. Aleksandar Vučić doputovao je u zvaničnu posetu Kubi, a za njega je priređen svečani doček. Predsednika… »

Tajkuni rešili da preuzmu Beograd!

Alo 14.12.2017
Tajkuni zvanično započeli pohod na Beograd! Nekadašnji lider DS-a Dragan Đilas, u paketu sa biznismenom Miroslavom Miškovićem i predsednikom opštine Novi Beograd Aleksandrom Šapićem pokušaće da se domogne vlasti. Istovremeno, u pohod na srpsku… »

Dačić: Opozicija bi, preko gradskih izbora, da ruši vlast u Srbiji

Alo 14.12.2017
Lider SPS-a Ivica Dačić smatra da bi trebalo raspisati vanredne parlamentarne izbore jer, kako kaže, udruživanje opozicije na gradskim izborima nije borba za vlast u Beogradu, već za vlast u Srbiji. "Mislim da bi bili najbolje da se raspišu… »

Vučić na naslovnim stranama kubanskih novina!

Alo 14.12.2017
Kubanski mediji posvetili su veliku pažnju poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Havani, najavljujući na naslovnim stranama i u udarnim terminima njegove razgovore sa kubanskim zvaničnicima i druge planirane aktivnosti. Najavljujući dolazak… »

Veličao Legiju, a sada napada Jovanu

Alo 14.12.2017
Prvo je veličao Đinđićevog ubicu, a sada napada Đinđićevu ćerku! Sergej Trifunović, glumac i član pokreta Saše Jankovića, nastavlja da niže skandale na društvenim mrežama! Ovog puta mu je zasmetalo to što je Jovana Đinđić, ćerka… »

Isprozivali Sašu zbog Đilasa

Alo 14.12.2017
Nekadašnji saradnici napali Jankovića zato što je podržao Đilasa! Branislav Trifunović, Bojana Maljević i Dušan Teodorović pokazali su nezadovoljstvo odlukom lidera PSG-a Saše Jankovića da podrži Dragana Đilasa, nekadašnjeg gradonačelnika i… »