Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 14.12.2017

Bili smo mrtvi, ovo smo videli na drugoj strani!

Alo 14.12.2017
Ljudi koji su doživeli smrt a potom ponovo oživeli imaju neverovatna sećanja na ovaj trenutak! Kerolin Kuk imala je samo 16 godina kad je pokušala da izvrši samoubistvo. Istraumirana razvodom roditelja i teškom mentalnom bolešću svoje majke… »

Potukli se Mina i Đekson, razdvajalo ih obezbeđenje!

Alo 14.12.2017
Rano jutros došlo je do žestokog sukoba između Mine i Đeksona, na kraju je moralo da interveniše i obezbeđenje. Mina Vrbaški i Nremanj Đerić Đekson ponovo su uleteli u raspravu koja je umalo završena fizičkim obračunom. Da nije reagovalo… »

Bora dokazao da voli Macu, pogledajte šta je uradio

Alo 14.12.2017
Pre izvesnog vremena svi smo mislili da je veza Mace Diskrecije i Bore Santane ozbiljna, međutim pevač je razočarao Macu rekavši da nije zaljubljen u nju. Sada je došlo do preokreta. Iako se svim silama trudila da osvoji Santanu, on je svojim… »

Edita hitno mora na operaciju!

Alo 14.12.2017
Pevačica otkazala sve nastupe u naredna tri meseca i mora da se posveti zdravlju. Atraktivna pevačica Edita Aradinović nije ni slutila da će joj lekari na nedavnom pregledu saopštiti da mora da napravi pauzu u radu, i to zbog operacije polipa na… »

Jelena Golubović se onesvestila, hitno je izneli iz "Zadruge"!

Alo 14.12.2017
Večeras je u "Zadruzi" kao po običaju žurka, međutim, stanovnike mini grada iznenadio je nemili događaj! Za dobar provod u rijalitiju zadužena je atraktivna crnka Milica Pavlović. Pevačica je atmosferu dovela do usijanja, te su shodno tome svi… »

Pevačica uhapšena zbog lizanja banane!

Alo 14.12.2017
Egipatska pevačica Šima Ahmed, koja je prošlog meseca uhapšena zbog lascivnog video-spota, juče je osuđena na dve godine zatvora. U klipu pod nazivom “I Have Issues” Šima se pojavljuje u donjem vešu pred tinejdžerima u učionici, grize jabuku… »