Izvor: Alo/Svet arhiva vesti 14.12.2017

Sa švalerom spalila muža, pa ljubavnika polila kiselinom da preuzme identitet

Alo 14.12.2017
Prevara stoleća otkrivena je navici po kojoj su se razlikovali muškarci. Indijka koja je zajedno s ljubavnikom ubila muža, a zatim polila ljubavnika kiselinom da bi mogao da preuzme identitet njenog supruga, otkrivena je zahvaljujući različitim… »

Ameri zapucali na Ruse, pa pobegli

Alo 14.12.2017
Ruski lovački avion Suhoj "Su-35" "najurio je" američkog lovca F-22, koji je ispaljivao infracrvene mamce (IC mamce) i time ometao ruske avione za blisku podrsku Suhoj Su-25, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova. "Dva Su-25 aviona su… »

Putin: Piloti lovaca su zaštitili moj avion (video)

Alo 14.12.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin objasnio je novinarima na godišnjoj pres-konferenciji kako je obezbeđivana njegova nedavna poseta Siriji. Piloti ruskih lovaca rizikovali su živote kako bi ga zaštitili, rekao je Putin. Prilikom sletanja, avioni su… »

Voz naleteo na autobus, izginula deca!

Alo 14.12.2017
Najmanje četiri osobe su poginule, a 19 je povređeno, u sudaru voza i školskog autobusa na jugu Francuske. Od siline udraca autobus je prepolovljen. Nesreća se dogodila kod grada Perpinjan nedaleko od obale Sredozemnog mora i granice Francuske sa… »

Jeleni pretrčali autoput, pa poskakali u smrt

Alo 14.12.2017
Vozači na autoputu u Ajovi svedočili su stravičnim trenucima kad je krdo uspaničenih jelena pretrčalo preko nekoliko traka i skočilo s mosta u smrt. Ketrin Virhasen objavila je snimak tog incidenta na svom Fejsbuku. Kaže da se sve dogodilo u… »

Dizni kupuje deo Mardokovog carstva za neverovatnu sumu!

Alo 14.12.2017
Kompanija Dizni će kupiti većinski udeo u američkoj medijskoj kući "21st Century Fox", u vlasništvu magnata Ruperta Mardoka, za 52,4 milijarde dolara. Dizni će, prema uslovima sporazuma, preuzeti značajan deo aktiva od Foksa, uključujući O prava… »

Putin: Biću samostalni kandidat

Alo 14.12.2017
Putin očekuje podršku partija i javnih organizacija. Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je na redovnoj godišnjoj pres-konferenciji da će biti samostalni kandidat na izborima za predsednika Rusije. Prema rečima predsednika Rusije, on očekuje… »

Ostavio poruku na Fejsbuku, pa pucao sebi u glavu

Alo 14.12.2017
Republikanski senator iz Kentakija, Den Džonson, optužen za seksualno uznemiravanje tinejdžerke, pronađen je mrtav pored svog automobila i veruje se da je izvršio samoubistvo. Džonson (57) je pronađen sa jednom prostrelnom ranom. Prema rečima… »

Srušio se avion, svi preživeli!

Alo 14.12.2017
Avion kompanije "Vest vind", sa 25 putnika i članova posade, srušio se ubrzo posle poletanja, a prema izveštajima lokalnih medija, tom prilikom niko nije poginuo. Nesreća se dogodila sinoć ubrzo posle poletanja sa aerodroma Fond du Lak. Si-Bi-Si… »