Izvor: Beta video arhiva vesti 14.12.2017

Šešelj: SRS poziva vladajuću stranku da hitno pristupi izradi Poslovnika o radu

Beta video 14.12.2017
BEOGRAD - ``Srpski radikali pozivaju vladajuću stranku da hitno pristupi izradi Poslovnika o radu. Narodna skupština već godinu i po dana radi bez poslovnika, odnosno na improvizovan način koristi stari poslovnik, što je nedopustivo po demokratskoj… »

Mihajlović razgovarala sa Marinom Maljković selektorkom ženske košarkaške reprezentacije

Beta video 14.12.2017
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović razgovarala je danas, u prisustvu ministra prosvete Mladena Šarčevića, sa Marinom Maljković selektorkom ženske košarkaške reprezentacije i… »

Tusk: Dalji pregovori o Bregzitu će biti test o jedinstvu EU

Beta video 14.12.2017
BRISEL - Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da će naredna faza pregovora o istupanju Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU) (Bregzit) biti ``pravi test`` za jedinstvo EU.… »

Dačić:Prekidanje diplomatskih odnosa sa Izraelom bila velika greška

Beta video 14.12.2017
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je kazao da je njegova ``lična ocena`` da prekidanje diplomatskih odnosa sa Izraelom u vreme bivše Jugoslavije predstavlja veliku grešku. Jugoslavija je prekinula diplomatske odnose sa Izraelom 1967, u… »

Pripadnici MUP-a uhapsili 16 osoba osumnjičenih da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe

Beta video 14.12.2017
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, na širem području Beograda i Paraćina, uhapsili su 16 osoba osumnjičenih da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe od januara 2015. do… »

Jakovljev: Lokalne samouprave moraju aktivno i kontinuirano učestvovati u podizanju usluga

Beta video 14.12.2017
NOVI SAD - Glavni novosadski prosvetni inspektor Srdjan Jakovljev rekao je danas da Vojvodina i Novi Sad imaju verovatno najbolje uslove u Srbiji po pitanju rada predškolskih ustanova i da je za tu vrstu usluga veoma važna aktivnost lokalnih samouprava… »

Tadić: Gradjani uglavnom zadovoljni procedurim upisa u predškolske ustanove

Beta video 14.12.2017
NOVI SAD - Katarina Tadić iz Centra za evropske politike izjavila je da su gradjani uglavnom zadovoljni procedurim upisa u predškolske ustanove ali da prepoznaju i probleme i u vezi procedura upisa i u vezi rada. Kao probleme u proceduri, navela je… »

Ćorić: Više informisanja i još više transparentnosti za unapredjenje kvaliteta usluga

Beta video 14.12.2017
NOVI SAD - Profesorka Pravnog fakulteta u Novom Sadu Dragana Ćorić, koja je i projektni mendžer udruženja ``Roditelj``, potvrdila je da rezultati istraživanja odgovaraju podacima koje udruženje dobija s terena. Kao glavnu preporuku za unapredjenje… »

Tepavac: Cilj projekta bilo istraživanje o zadovoljstvu gradjana javnim uslugama

Beta video 14.12.2017
NOVI SAD - Tara Tepavac iz Evropskog pokreta u Srbiji je rekla da je cilj projekta bilo istraživanje o zadovoljstvu gradjana javnim uslugama ali i kako gradjani mogu da učestvuju u kreiranju politika vezanih za javne usluge. U okviru projekta je otvoren… »

Matić: Sva deca treba da budu obuhvaćena predškolskim ustanovama

Beta video 14.12.2017
NOVI SAD - Predsednica udruženja privatnih predškolskih ustanova Novi Sad Mira Matić izrazila je zadovoljstvo zadovoljstvom gradjana predškolskim ustanovama. ``Sva deca treba da budu obuhvaćena predškolskim ustanovama. Skupština grada treba da… »