Izvor: BK TV arhiva vesti 14.12.2017

Tragičan kraj potrage: Iz reke izvučeno telo mladića

BK TV 14.12.2017
Meštani su danas oko 11:15 časova u reci Bosni u regionu Čekrčića u Visokom pronašli telo mladića. Telo je prvi primetio Nermin Trnčić, vlasnik parcele kod koje se telo zaustavilo, pa je obavestio policiju. Telo je izvučeno iz reke i poslato na… »

Mali s prvim čovekom Havane o bratimljenju dve prestonice

BK TV 14.12.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je danas na Kubi s predsednikom Provincijske skupštine narodne vlasti Havane Reinaldom Garsiom Sapatom o uspostavljanju bliže saradnje između dve prestonice. Mali je prvog čoveka Havane pozvao da… »

Tragedija: Poginuo radnik na gradilištu

BK TV 14.12.2017
Porodici saopštene tragične vesti! Radnik građevinske firme F. Ć. poginuo je danas nakon pada sa skele u Zagrebačkoj ulici u Mostaru, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP HNK. Tragičan kraj potrage: Iz reke izvučeno telo mladića Kako je kazao… »

Sve spremno za putujuću akciju "Pozorište na šinama", najmlađi joj se najviše raduju (foto)

BK TV 14.12.2017
“Pozorište na šinama-Štarkova novogodišnja čarolija” je putujuća atrakcija koja je prvi put realizuje i kod nas. Osmišljena je da ulepša najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima predstojeće praznike. Najmlađi Beograđani imaće priliku… »

Hrvatska predsednica napravila selfi zbog kog gore društvene mreže (foto)

BK TV 14.12.2017
Ne prestaje da iznenađuje! Selfi hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović sa kamilom širi se Tviterom. Selfie u štali: Kolinda se uslikala sa devom https://t.co/7UKHENEV8X #Vijesti #BiH — Kratke Vijesti (@KratkeVijesti) December 14, 2017 Grabar… »

Humanost na delu: Podeljeni paketi zamrznute hrane za 50 najugroženijih porodica

BK TV 14.12.2017
Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić uručio je danas 50 paketa zamrznute hrane najugroženijim porodicama sa evidencije Centra za socijalni rad Palilula. Drugu godinu zaredom Opština Palilula uz podršku kompanije „velikog srca“… »

Snažno nevreme napravilo haos: Sneg, led i vetar oštetili više od 130 električnih stubova

BK TV 14.12.2017
U snažnom nevremenu koje je zahvatilo sever Crne Gore oštećeno je više od 130 električnih stubova, kao i delovi mreže koji napajaju seoska područja u opštinama Pljevlja, Šavnik i Žabljak. Više od 60 odsto oštećenja locirano na seoskom… »

Nove akcije dobrovoljnog davanja krvi na Zvezdari

BK TV 14.12.2017
Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Zvezdari nastavlja se i u drugoj polovini decembra na već dobro poznatim lokacijama. Transfuziomobil Instituta za transfuziju krvi Srbije biće tri puta i to: u petak, 15.12.2017. na trgu ispred GO Zvezdara, Bulevar… »

Marina Maljković pred povratkom na selektorsku funkciju!

BK TV 14.12.2017
Ponovo na mestu uspeha Marina Maljković je novi-stari selektor ženske košarkaške reprezentacije, navodi Blic. Prema saznanjima ovog medija to je epilog razgovora Predraga Danilovića, predsednika Košarkaškog saveza Srbije, i Ane Joković… »

Imala je čudan osećaj u nosu, svi su joj govorili da umišlja, pretrnula kad su lekari otkrili ovo

BK TV 14.12.2017
Lekar koji je pregledao ovu preplašenu... Novosađanka S.N. (21) imala je osećaj kao da joj nešto gmiže, šeta, i pomare se u levoj nozdrvi. Svi su joj govorili da umišlja, ali kada je na kraju otišla kod lekara i videla snimak potpuno se izgubila… »