Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 14.12.2017

Imala je čudan osećaj u nosu, svi su joj govorili da umišlja, pretrnula kad su lekari otkrili ovo

BK TV 14.12.2017
Lekar koji je pregledao ovu preplašenu... Novosađanka S.N. (21) imala je osećaj kao da joj nešto gmiže, šeta, i pomare se u levoj nozdrvi. Svi su joj govorili da umišlja, ali kada je na kraju otišla kod lekara i videla snimak potpuno se izgubila… »

Stefanović osnovcima: Nemojte ćutati na bilo koji oblik nasilja, podignite glas; Biković: Probleme rešavajte razgovorom, a…

BK TV 14.12.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je učenicima osnovnih škola na prvoj tribini „Prevencija vršnjačkog nasilja“ koja je večeras održana u sportskom centru "Šumice", da ne smeju da ćute na bilo koji oblik nasilja, već… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 15. decembar 2017. godine!

BK TV 14.12.2017
BKTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 15. decembar. Dnevna štampa u izdanjima za petak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 15. decembar pišu o večitom derbiju, incidentima… »

Članovi Udruženja srpsko-tunižanskog društva ugostili ministra spoljnih poslova

BK TV 14.12.2017
Tunis ima stabilnu ekonomiju i želimo da sarađujemo s Srbijom, kazao ministar spoljnih poslova te zemlje danas u Beogradu. Članovi Udruženja srpsko-tunižanskog prijateljstva sastali su se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Tunis Kemaisom… »

Stanje na putevima: Oprez zbog magle i odrona, na granici čekanja oko 240 minuta

BK TV 14.12.2017
Nadležni apeluju na sve učenike u saobraćaju na dodatni oprez zbog mokrih kolovoza, moguće magle i odrona na putevima. Na naplatnim rampama nema zadržavanja, dok se na graničnim prelazima čeka ne duže od 20 minuta. Za teretna vozila zadržavanja… »

Ruska vojna pobeda u Siriji: Uvod u "diplomatsku bitku" velikih sila?

BK TV 14.12.2017
Iznenadni dolazak ruskog predsednika Vladimir Putina u vazduhoplovnu bazu Hmejmim u Siriji i odluka da počne povlačenje ruskih snaga iz te zemlje, posle dve godine od početka ruskog vojnog angažmana u sirijskom konfliktu na različite načine se… »

"Ovo je Srbija": Kazahstanac maestralno izveo dve numere na tečnom srpskom (video)

BK TV 14.12.2017
U Beogradu je sinoć održan svečani prijem posvećen 26. godišnjici nezavisnosti Republike Kazahstan, a najveće oduševljenje izazvala je grupa izvođača iz te zemlje koja je specijalno za ovu priliku doputovala u Beograd. Jedan od izvođača izveo… »

Danas je dan bibliotekara Srbije

BK TV 14.12.2017
Na današnji dan pre 70 godina u Univerzitetskoj biblioteci „Svetozar Marković“ osnovano je Društvo bibliotekara Srbije. Dan bibliotekara Srbije svim zaposlenima u ovom najrazuđenijem segmentu našeg kulturnog sistema, čestitalo je Ministarstvo… »

Elektromreža Srbije donirala Tiršovoj tri miliona dinara

BK TV 14.12.2017
Direktorka Akcionarskog društva Elektromreža Srbije Jelena Matejić uručila je danas prof. dr Zoranu Radojičiću, direktoru Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, donaciju u iznosu od tri miliona dinara. EMS je saopštio da je ta donacija… »

Kuburović: Za šest meseci 7.500 nasilnika udaljeno od žrtvi

BK TV 14.12.2017
Za šest meseci primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici hitne mere su izrečene u blizu oko 7.500 slučajeva, izrađeno je više od 4.000 individualnh planova za štitu žrtve, a razmatrano je ukupno više od 20.000 slučajeva nasilja među… »