Izvor: Danas/Hronika arhiva vesti 14.12.2017

Uhapšen zbog pretnji Sejdinoviću i Gruhonjiću

Danas 14.12.2017
Policija je uhapsila T.L. (1988) osumnjičenog da je na "Jutjubu" i preko društvene mreže "Fejsbuk" pretio predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću i članu izvršnog odbora te organizacije novinaru Dinku Gruhonjiću… »

U eksploziji gasovoda u Austriji ima povređenih Srba

Danas 14.12.2017
Među povređenima u nedavnoj eksploziji u gasnom čvorištu Baumgarten bilo je i dva državljana Srbije, saopštila je austrijska policija. U eksploziji koja se dogodila pre dva dana, jedan austrijski državljanin izgubio je život, jedna osoba je… »

Pritvor okrivljenom za pretnje Mariniki Tepić

Danas 14.12.2017
Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu odredilo je pritvor do 30 dana Tomislavu Lovrekoviću okrivljenom za ugrožavanje sigurnosti narodne poslanice Marinike Tepić. Odlučujući o žalbi Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izjavljenoj… »

Priština odbacila zahtev Turske za izručenje njenog državljanina

Danas 14.12.2017
Sud u Prištini odbacio je zahtev Turske za izručenje turskog državljanina Ugura Toksoja koji je optužen za terorizam, javio je AP. Tužilac Ali Redža je izjavio agenciji da je zahtev za izručenje odbačen jer turske vlasti nisu dostavile dokaze da… »

MUP identifikuje učesnike incidenta na derbiju

Danas 14.12.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da po nalogu nadležnog tužilaštva radi na identifikaciji osoba, koje su učestvovale u incidentima tokom fudbalske utakmice između FK Partizan i FK Crvena zvezda. U tučama je povređeno više… »