Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 14.12.2017

Kačaru produžen pritvor do 30 dana zbog posebnih okolnosti

Jugmedia 14.12.2017
Gradskom većniku Branislavu Kačaru (27) koji je uhapšen pre dva dana zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, Osnovno javno tužilaštvo u Niš produžilo je pritvor na 30 dana. Prema navodima nadležnih u tužilaštvu… »

Dres kod i registracija poreskih obveznika

Jugmedia 14.12.2017
Gradsko veće Vranja usvojilo je Kodeks ponašanja službenika i nameštenika lokalne samouprave, kojim se preciznije propisuje način i ponašanje zaposlenih u nastupu prema strankama, u cilju približavanju rada gradskih službi i organa stvarnim… »

Leskovcu zahvalnica za izuzetan doprinos zapošljavanju

Jugmedia 14.12.2017
Gradu Leskovcu danas je u Beogradu uručeno priznanje u vidu zahvalnice za izuzetan doprinos zapošljavanju u 2017. godini na nivou lokalnih samouprava. U ime grada zahvalnicu je primila zamenica gradonačelnika Jasmina Ranđelović, a uručenje je… »

Leskovac ponovo u Predsedništvu SKGO

Jugmedia 14.12.2017
Grad Leskovac izabran je ponovo za člana Stalne konferencije gradova i opštine ( SKGO ) na juče održanoj 45. izbornoj skupštini tog tela kao i Saveza gradova i opština Srbije, saopšteno je danas iz kabineta leskovačkog gradonačelnika. Gradu… »

Dva pokušaja samoubistva u jednom danu ŠTA NAM SE DEŠAVA?! Tri samoubistva u Leskovcu za nekoliko dana, svaki dan neko…

Jugmedia 14.12.2017
Šezdesetjednogodišnji muškarac iz sela u blizini Kršumlije pucao je juče sebi sačmarom u grudi, dok je jedna Kuršumlijka nakon svađe sa suprugom sebi prerezala vene. Kako pišu mediji, muškarac je hitno prebačen i operisan u niški Klinički… »

Kontrolor isprskao suzavcem putnika u gradskom autobusu

Jugmedia 14.12.2017
Jedan od kontrola gradskog prevoza isprskao je putnika suzavcem jutros oko 10 sati u autobusu koji saobraća na liniji Njegoševa-Donji Komren, potvrdio je direktor niške Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević. „Putnik koji nije imao kartu… »

Ovakva saobraćajka se ne viđa baš svaki dan

Jugmedia 14.12.2017
Vozilo interventne policije u Nišu zabilo se u izlog jedne od prodavnica, a usput je na trotoaru pokupilo i jedan saobraćajni znak. Incident se desio pre pola sata, preko puta „Stare Srbije“ u Dušanovoj ulici, a fotografije nezgode su već zapalile… »

Rotarijanci donirali vlasotinačkom Domu zdravlja dasku za transport

Jugmedia 14.12.2017
Predstavnici Rotari kluba Leskovac uručili su danas Hitnoj službi Doma zdravlja u Vlasotincu spinalnu dasku za transport bolesnika sa povredama kičme. Kako je Hitnoj službi vlasotinačkog Doma zdravlja ovakva daska bila preko potrebna, leskovački… »

Zaštita dece prioritet grada

Jugmedia 14.12.2017
U Vranju je danas potpisan lokalni međusektorski sporazum za zaštitu dece od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja na području grada, u skladu sa ustavnim načelima,pravima i zakonima Republike Srbije, kao i preuzetim međunarodnim obavezama i… »

„Vukica Mitrović“ proslavila 72. rođendan

Jugmedia 14.12.2017
Obeležavanje 72. rođendana predškolske ustanove „Vukica Mitrović“ iz Leskovca, završeno je danas centralnom priredbom i dečijom predstavom u Narodnom pozorištu. Na priredbi su se predstavila deca i vaspitači iz vrtića „Bambi“, predstavom… »