Izvor: Jug press arhiva vesti 14.12.2017

Kačaru produžen pritvor do 30 dana

Jug press 14.12.2017
NIŠ Funkcioneru SNS -a i gradskom većniku Branislavu Kačaru, koji je uhapšen pre dva dana zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo trgovinu uticajem, Osnovno javno tužilaštvo u Nišu , nakon jučerašnjeg saslušanja, produžilo je pritvor… »

Bolja Srbija dala krv

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC U prostorije stranke Bolja Srbija je organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi. Miloš Nikolić, koordinator omladine Bolje Srbije, kaže da je reč o tradicionalnoj akciji koja se održava već više od deset godina. „Cilj nam je da… »

Zahvalnicu Leskovcu za doprinos u zapošljavanju primila zamenica gradonačelnika

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC Gradu Leskovcu danas je u Beogradu uručeno priznanje u vidu zahvalnice za izuzetan doprinos zapošljavanju u 2017. godini na nivou lokalnih samouprava, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika. “U ime grada zahvalnicu je primila zamenica… »

Leskovac opet član Predsedništva SKGO, kabinet hvali gradonačelnika

Jug press 14.12.2017
BEOGRAD Na 45. izbornoj skupštini Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), koja je održana juče u Beogradu, grad Leskovac izabran je za člana Predsedništva SKGO-a, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca. Gradu Leskovcu i… »

Sutra bez vode pet ulica

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC JKP Vodovod obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, u petak 15.12.2017. godine, biti prekinuto vodosnabdevanju u periodu od 08h-17h časova u ulicama Dubočica II, Hercegovačka, Đorđa Kuna, na potezu… »

Leskovačka “Pijaca” : Reprogram duga za dvanaest plata, manje rukovodioca i saradnja sa sindikatima

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC Dva reprezentativna sindikata koji postoje u leskovačkoj „Pijaci“, Granski sindikat „Nezavisnost“ i Samostalni sindikat“ dogovorila su se sa v.d. direktorom tog preduzeća Ivanom Milovcem o reprogramu duga za dvanaest plata zaposlenima… »

Sutra javna rasprava i Nacrtu lokalnog antikorupcijskog plana grada Leskovca

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC U okviru javne rasprave o Nacrtu lokalnog antikorupcijskog plana grada Leskovca koja je počela 28. novembra 2017. godine, Radna grupa za izradu Lokalnog antikorupcijskog plana grada Leskovca organizuje predstavljanje teksta Nacrta lokalnog… »

U saobraćajnoj nezgodi povredjen policijski službenik

Jug press 14.12.2017
NIŠ U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila u Dušanovoj ulici u Nišu povređeni su policijski službenik Policijske uprave u Nišu, koji je upravljao službenim vozilom i vozač “reno megana” niških registarskih oznaka. Do nezgode je… »

Preventivno delovanje povodom ranih brakova kod Roma

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC Nevladina organizacija Romska obnova, saradnja i alternativa (ROSA) nastavlja sa svojim aktivnostima u cilju preventivnog delovanja kako bi se sprečili rani, odnosno dečiji brakovi kod Roma. Danas je organizovana radionica za roditelje i decu… »

Kreditom iz Evropske investicione banke izmeštaju prugu

Jug press 14.12.2017
NIŠ Do kraja godine Vlada Srbije će potpisati ugovor sa Evropskom investicionom bankom, o kreditu vrednom oko 250 miliona evra za izmeštanje pruge iz centra Niša, ali i modernizaciju I elektrifikaciju pruge od Niša do Dimitrovgrada – rekla je… »