Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 14.12.2017

Kačaru produžen pritvor do 30 dana

Jug press 14.12.2017
NIŠ Funkcioneru SNS -a i gradskom većniku Branislavu Kačaru, koji je uhapšen pre dva dana zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo trgovinu uticajem, Osnovno javno tužilaštvo u Nišu , nakon jučerašnjeg saslušanja, produžilo je pritvor… »

Bolja Srbija dala krv

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC U prostorije stranke Bolja Srbija je organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi. Miloš Nikolić, koordinator omladine Bolje Srbije, kaže da je reč o tradicionalnoj akciji koja se održava već više od deset godina. „Cilj nam je da… »

Zahvalnicu Leskovcu za doprinos u zapošljavanju primila zamenica gradonačelnika

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC Gradu Leskovcu danas je u Beogradu uručeno priznanje u vidu zahvalnice za izuzetan doprinos zapošljavanju u 2017. godini na nivou lokalnih samouprava, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika. “U ime grada zahvalnicu je primila zamenica… »

Leskovac opet član Predsedništva SKGO, kabinet hvali gradonačelnika

Jug press 14.12.2017
BEOGRAD Na 45. izbornoj skupštini Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), koja je održana juče u Beogradu, grad Leskovac izabran je za člana Predsedništva SKGO-a, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca. Gradu Leskovcu i… »

Sutra bez vode pet ulica

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC JKP Vodovod obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, u petak 15.12.2017. godine, biti prekinuto vodosnabdevanju u periodu od 08h-17h časova u ulicama Dubočica II, Hercegovačka, Đorđa Kuna, na potezu… »

Sutra javna rasprava i Nacrtu lokalnog antikorupcijskog plana grada Leskovca

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC U okviru javne rasprave o Nacrtu lokalnog antikorupcijskog plana grada Leskovca koja je počela 28. novembra 2017. godine, Radna grupa za izradu Lokalnog antikorupcijskog plana grada Leskovca organizuje predstavljanje teksta Nacrta lokalnog… »

U saobraćajnoj nezgodi povredjen policijski službenik

Jug press 14.12.2017
NIŠ U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila u Dušanovoj ulici u Nišu povređeni su policijski službenik Policijske uprave u Nišu, koji je upravljao službenim vozilom i vozač “reno megana” niških registarskih oznaka. Do nezgode je… »

Preventivno delovanje povodom ranih brakova kod Roma

Jug press 14.12.2017
LESKOVAC Nevladina organizacija Romska obnova, saradnja i alternativa (ROSA) nastavlja sa svojim aktivnostima u cilju preventivnog delovanja kako bi se sprečili rani, odnosno dečiji brakovi kod Roma. Danas je organizovana radionica za roditelje i decu… »

Kreditom iz Evropske investicione banke izmeštaju prugu

Jug press 14.12.2017
NIŠ Do kraja godine Vlada Srbije će potpisati ugovor sa Evropskom investicionom bankom, o kreditu vrednom oko 250 miliona evra za izmeštanje pruge iz centra Niša, ali i modernizaciju I elektrifikaciju pruge od Niša do Dimitrovgrada – rekla je… »

Opštinsko veće u subotu o budžetu

Jug press 14.12.2017
BUJANOVAC Nacrt budžeta opštine Bujanovac za 2018. godinu naći će se na dnevnom redu sednice Opštinskog veća koju je predsednik opštine Šaip Kamberi zakazao za subotu, 16. decembar. Na jučerašnjoj sednici veća, na kojoj su usvojeni programi… »