Izvor: Južne vesti/Regioni arhiva vesti 14.12.2017

Nove plaćene funkcije u Opštini Medijana, nejasno čemu služe

Južne vesti 14.12.2017
Građani opštine Medijana imaće “na grbači” još 9 funkcionera koji će primati pare iz budžeta, ali se još ne zna tačno koliko. Oni će biti plaćeni da "prate rad javnih preduzeća", iako ta Opština nije osnivač nijednog. Predsednik Opštine… »

Vojinović: Izveštaj o radu “Gorice” prosleđen policiji

Južne vesti 14.12.2017
Posle brojnih finansijskih problema u niškom JKP “Gorica”, koji su, prema rečima aktuelnog gradskog rukovodstva, rešeni, račun ovog preduzeća je još blokiran, a zaposleni tvrde da plate ponovo kasne. Izveštaj koji je o radu preduzeća uradila… »

“Hapšenje Kačara je posledica sukoba u SNS"

Južne vesti 14.12.2017
I predstavnici opozicije i udruženja građana ocenjuju da je hapšenje člana Gradskog veća Niša Branislava Kačara pokazatelj sukoba unutar SNS, odnosno "udar na samog gradonačelnika Darka Bulatovića i poruka njemu", jer je reč o najbližem… »

Kazandžijsko sokače ipak nije pod zaštitom Države

Južne vesti 14.12.2017
Kopitareva ulica u kojoj prolaznici uskoro neće gaziti samo kocku već i granitne ploče, nije pod zaštitom Države kao što su pojedine ulice u ovom delu Niša. Iako je 1991. godine, tadašnji izvršni savet Skupštine Opštine, proglasio pojedine… »

Niš više ne predsedava u SKGO, zamenio ga Sombor

Južne vesti 14.12.2017
Posle 4 godine, Gradu Nišu istekao je mandat na čelu Stalne konferencije gradova i opština, a na čelu ovog saveza opština nasledio ga je bački grad Sombor. U organe ove asocijacije izabrano je 10 opština sa juga Srbije. Naime, gradonačelnik Darko… »