Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 14.12.2017

Novi Kodeks ponašanja u gradskoj upravi Vranja: Usvojena pravila od oblačenja do odnosa službenika sa strankama

Kurir 14.12.2017
Gradsko veće na 94. sednici kojom je predsedavao zamenik gradonačelnika Vranja Nenad Antić usvojilo je programe poslovanja javnih preduzeća sa finansijskim planovima za narednu godinu, ali i Kodeks ponašanja službenika i nameštenika. Kodeks… »

(Video) Drama u Nišu! Kontrolor bacio suzavac dok su putnici bili u autobusu: Oči su nas pekle, drug je morao da uzme…

Kurir 14.12.2017
NIŠ - Nakon što je, kako tvrde u niškoj Direkciji za gradski prevoz, putnik bez karte u autobusu napao kontrolora, ovaj se odbranio bacivši suzavac. Kako prenose Južne vesti, za sada nema informacija o kojoj vrsti suzavca je reč, niti da li je bilo… »

Masovna tuča u Gimnaziji u Nišu: Huligani sa letvama upali na čas i napali jednog učenika, a onda je nastao opšti haos!

Kurir 14.12.2017
NIŠ - Masovna tuča u kojoj je povređen jedan mladić dogodila se danas popodne u Gimnaziji "9. maj" u Nišu. Prema još nepotvrđenim informacijama u tuči je učestvovalo najmanje petoro učenika, nastavnik i jedan od roditelja. U Policijskoj upravi… »

Krv nam je svima ista: Zaposleni i migranti u Preševu zajedno daju krv

Kurir 14.12.2017
PREŠEVO - U Centru za prihvat migranata u Preševu danas je organizovana humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi u kojoj učestvuju i zaposleni u centru, ali i migranti. Organitatori su akciju simbolično nazvali “Krv nam je svima ista” sa… »

Stare vranjske porodice: Napravljena prva digitalna knjiga o Vranju

Kurir 14.12.2017
VRANJE - Promocija prve digitalne knjige u Vranju pod nazivom „Stare vranjske porodice“ biće održana u gradskoj Biblioteci “Bora Stanković”, u petak u 18 časova. Autor knjige je novinar Dušan Đorđević iz Vranja. Knjiga sadrži 50 priča o… »

Kancelarija mu je na zemlji, A radi u kosmosu: Boško iz Srbije bavi se nesvakidašnjim poslom! On je svemirski advokat!

Kurir 14.12.2017
BEOGRAD - Studirajući na Pravnom fakultetu u Beogradu pripremao se da jednog dana postane advokat, a život ga je odveo na drugu stranu, i to ka svemirskom pravu. Boško Vojkić (27) iz Zemuna ima neobično zanimanje, trenutno živi u Dubaiju i radi za… »

(Foto) goveda ne znaju ni za vikend, ni za crveno slovo, a Milica iz bogatića za odmor: Život ove majke troje dece za nauk je…

Kurir 14.12.2017
BOGATIĆ - Milica Ljubanić (36) sa suprugom Sinišom radi na porodičnoj farmi krava i pravi sireve čiji je kvalitet poznat nadaleko. Najmanje osam sati radi u štali, potom priprema sir i obavlja sve poslove u kući. I tako bez dana odmora cele godine… »