Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 14.12.2017

Menja se Zakon o radu: Obavezna prijava radnika od prvog dana

Moj Novi Sad 14.12.2017
Radnike u Srbiji poslodavci će morati da prijave od njihovog prvog radnog dana, utvrđeno je izmenama Zakona o radu koje je danas usvojila Skupština Srbije. Precizirano je, između ostalog, da je poslodavac dužan da na osnovu ugovora o radu ili ugovora… »

Isključenja struje za petak, 15. decembar

Moj Novi Sad 14.12.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Kaću, Beočinu, Rimskim šančevima i Ledincima. Novi Sad: - od 8 do 14 sati: povremeno u pojedinim delovima ulica u naselju Telep i Adice. -… »

Više ulica na Podbari bez grejanja zbog havarije

Moj Novi Sad 14.12.2017
Hladni radijatori zbog havarije u ulici Save Vukovića. Kako javlja JKP "Novosadska toplana", danas, 14. decembra, od 10 sati, zbog radova na sanaciji havarije na vrelovodnoj mreži u ulici Save Vukovića br. 12, biće prekinuta isporuka toplotne energije… »

Ulica Dimitrija Avramovića bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 14.12.2017
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 14. decembra, do 13 sati biti ulica Dimitrija Avramovića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »

Dežurni pedijatar i lekar opšte medicine od vikenda ponovo u Zmaj Ognjena Vuka

Moj Novi Sad 14.12.2017
Dom zdravlja "Novi Sad" javlja... Završena je rekonstrukcija grejne mreže u ambulanti “Jovan Jovanović Zmaj” u ulici Zmaj Ognjena Vuka tako da će Služba za zdravstvenu zaštitu dece, kao i lekari Službe opšte medicine Doma zdravlja “Novi… »

Umereno oblačno i toplije, najviša dnevna u NS oko 11°C

Moj Novi Sad 14.12.2017
U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno i toplije nego juče, na jugu i istoku uglavnom suvo, u ostalim krajevima ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom, na visokim planinama sa snegom. Duvaće slab i umeren u planinama povremeno jak zapadni i… »

MUP: Uhapšen zbog navođenja Novosađanki na prostituciju

Moj Novi Sad 14.12.2017
Nakon višemesečnog rada, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. R. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, javlja MUP Srbije. Sumnja se da je S. R. na internetu dao oglas da… »

Odbijen Devićev zahtev da mu se isplati 91 milion evra

Moj Novi Sad 14.12.2017
Privredni sud u Novom Sadu odbio je u prvostepenom postupku tužbu Ilije Devića kojom je tražio da mu se isplati 91 milion evra za štetu koju je preduzeće ATP "Vojvodina", nekada u njegovom većinskom vlasništvu, pretrpelo zbog neispunjenog ugovora s… »

MUP: Uhapšen zbog pretnji novinarima Sejdinoviću i Gruhonjiću

Moj Novi Sad 14.12.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su T. L. (1988) osumnjičenog da je na "Jutjubu" i preko društvene mreže "Fejsbuk" pretio predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću i članu izvršnog odbora te… »

Zaoštrava se borba protiv korupcije: Srpski sudovi doneli 2.500 osuđujućih presuda

Moj Novi Sad 14.12.2017
Ostalo je samo dva i po meseca do početka rada četiri posebna tužilaštva za borbu protiv korupcije i finansijskog kriminala u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. Mada je broj osuđujućih presuda za koruptivna dela povećan za trećinu u odnosu… »