Izvor: Politika/Beograd arhiva vesti 14.12.2017

Putovanje kroz ledena doba i trka sa životinjama

Politika 14.12.2017
Izazovi i nauka udružili snage na jedanaestoj smotri koja će trajati do nedelje na beogradskom sajmu u halama 7, 8, 9 i 5. Trka sa virtuelnim životinjama, emotivni robot, vrteška za kosmonaute, ledeno doba... Izazovi i nauka udružili su snage na… »

Muzičkoj školi u Grockoj ime pijanistkinje Nevene Popović

Politika 14.12.2017
Osnovna muzička škola „Nevena Popović” u Grockoj svečanim koncertom obeležila je svoje ime i podsetila na značajnu ličnost i delo proslavljene srpske pijanistkinje. Škola koja postoji tek nešto više od dve decenije po rezultatima je na… »

Jedna ideja pčelara pretvorila u biznismena

Politika 14.12.2017
Manifestacija u hotelu „Zira” trajaće još danas i sutra, a svoja iskustva posetiocima će predstaviti šezdesetak preduzetnika. Od svake strasti i ljubavi može da se zaradi – uverena je Lidija Vuletić. I ona ne priča napamet, već iz sopstvenog… »

Srušen mini tržni centar u Kraljice Marije

Politika 14.12.2017
Mustru da privremene objekte podignute na javnoj površini poruši i prostor vrati komšijama grad je primenio i u Ulici kraljice Marije. Mini tržni centar gotovo da je uklonjen i to na inicijativu stanara okolnih zgrada, tvrdi gradski urbanista Milutin… »

Sva lica srpskog diplomate Nušića

Politika 14.12.2017
Povodom predstavljanja izložbe „Sva lica srpskog diplomate Nušića”, prve iz ciklusa „Znamenite srpske diplomatske porodice”, u Kući kralja Petra upriličen je kulturno-muzički program. Učestvovali su učenici Muzičke škole „Dr Vojislav… »