Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 14.12.2017

Gradonačelnik Siniša Mali se sastao sa prvim čovekom Havane

Studio B 14.12.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Republici Kubi sa predsednikom Provincijske skupštine narodne vlasti Havane Reinaldom Garsiom Sapatom, sa kojom je razgovarao o uspostavljanju bliže saradnje između dve prestonice. Siniša Mali je… »

Smanjena dugovanja roditelja vrtićima

Studio B 14.12.2017
Ukupan dug roditelja beogradskim vrtićima iznosi 123,8 miliona dinara, što je za 43,7 odsto manje u odnosu na decembar prošle godine kada su predškolske ustanove na ime neplaćenih računa potraživale 220 miliona dinara, izjavio je za „Večernje… »

Nova okretnica i produžetak linije 513 u Velikoj Moštanici

Studio B 14.12.2017
Na predlog građana Velike Moštanice, Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda zajedno sa ekipama JKP “Beograd put” izgradio je okretnicu autobuske linije 513 u Ulici Živojina Tabakovića. Ukupno su izgrađena četiri nova stajališta, što će… »

Vračar: „Pozorište na šinama“ za najmlađe sugrađane

Studio B 14.12.2017
Najmlađi Beograđani imaće priliku da u narednih mesec dana uživaju u putujućoj atrakciji – „Pozorištu na šinama“, odnosno da u posebno ukrašenim tramvajima pogledaju prazničke predstave, dobiju poklone i druže se sa Deda Mrazom. Od sutra… »

„Zelenilo – Beograd” apeluje na građane da kupuju jelke sa busenom

Studio B 14.12.2017
JKP „Zelenilo – Beograd” prodaje jelke sa busenom u rasadnicima u Ulici vojvode Stepe 405 i Marije Bursać bb u Zemunu, kao i u svojim cvećarama na Cvetnom trgu i Kanarevom brdu. Iz tog preduzeća apeluju na građane da kupuju jelke sa busenom, jer… »

Jovičić: Pomoć onima kojima je najpotrebnija

Studio B 14.12.2017
Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičević uručio je danas pakete Frikomovih zamrznutih proizvoda najugroženijim porodicama sa registra Centra za socijalni rad i pozvao sve ljude, kompanije „velikog srca“ da pokažu solidarnost i pomognu… »

Transfuziomobil ponovo na Zvezdari

Studio B 14.12.2017
Akcija dobrovoljnog davanja krvi na Zvezdari nastavlja se i u drugoj polovini decembra na već dobro poznatim lokacijama. Transfuziomobil Instituta za transfuziju krvi Srbije biće u petak, 15. decembra, i u četvrtak, 26. decembra, na trgu ispred GO… »

Danas deo Vračara bez vode tokom prepodneva

Studio B 14.12.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, danas od 08.30 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači u Braničevskoj ulici od Lamartinove do Hadži Melentijeve. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna… »

Izložba nagrađenih radova na temu “Beograd moj grad”

Studio B 14.12.2017
Izložba nagrađenih radova sa dečijeg likovnog konkursa Gradskog Stambenog na temu “Beograd moj grad” predstavljena je u Starom Dvoru. Konkurs je ovo preduzeće raspisalo u novembru mesecu za učenike trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola sa… »

Klizalište na Tašmajdanu otvara se sutra

Studio B 14.12.2017
Beogradjani će na dan svečanog otvaranja, u petak, moći besplatno da uživaju na ledu, rekao je,gostujući na Studiju B direktor SC Tašmajdan Milan Novović. On je podsetio da je prošle godine, kada je klizalište posle 37 godina počelo sa radom… »