Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 14.12.2017

Vučić u Havani:Nastavljamo sa međusobnom podrškom

Studio B 14.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na Kubu, a na međunarodnom aerodromu ga je dočekao visoki zvaničnik Rohelio Sijera.Vučić razgovarao sa predsednikom kubanskog parlamenta Estebanom Lasom Ernandesom.Vučić posetio i čuvenu fabriku… »

Unutrašnji dijalog: I sportisti danas o Kosovu i Metohiji

Studio B 14.12.2017
Na šestom skupu unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji, koji je pokrenut na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o mogućim rešenjima tog pitanja, mišljenja su danas izneli predstavnici sportskih organizacija. Ministarstvo sporta i… »

Vučić: Odgovaraće svi za nasilje, pa i građani Hrvatske

Studio B 14.12.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će odgovarati svi koji su učestovali u organizovanju i izazivanju nasilja tokom utakmice Partizan-Crvena zvezda, bez obzira na to da li su građani Hrvatske.Vučić: Aktiviranje Đilasa… »

Analitičari o Đilasu : Želja za povratkom privilegija

Studio B 14.12.2017
Dragan Đilas ne može da ponudi ništa novo političkom životu u Srbiji i isključivi motiv za njegovo ponovno politički angažovanje jeste želja za povratak privilegija koje je imao do 2012. godine, kažu za Studio B analitičari Dragomir… »

Produžen rok za upis javne svojine do 2020

Studio B 14.12.2017
Rok za podnošenje zahteva za upis javne svojine produžen je za tri godine, odnosno do 2020. godine, utvrđeno je izmenama Zakona o javnoj svojini koje je danas usvojila Skupština Srbije. Prvobitno taj rok je bio do 31. decembra ove godine. Zakonom o… »

Ðurić: Dragan Ðilas predvodi juriš na gradsku kasu

Studio B 14.12.2017
Očigledno je da su tajkuni i bivši, isluženi, kompromitovani političari u jurišu na gradsku kasu, rekao je funkcioner Srpske napredne stranke Marko Ðurić. „Taj juriš na gradsku kasu predvodi Dragan Ðilas kao najkompromitovaniji bivši… »

Mir, stabilnost, ekonomski rast prioriteti i u 2018.

Studio B 14.12.2017
Mir, stabilnost, održavanje fiskalne stabilnosti, ekonomski rast i saradnja sa državama regiona, Evrope i sveta su prioriteti Srbije i u narednoj godini, izjavila je danas predsednica Skupštine Maja Gojković. Govoreći na konferenciji „Ekonomist –… »