Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 14.12.2017

Horor u Kuršumliji: Muškarac (61) sačmarom sebi pucao u grudi, porodična kuća zalivena krvlju

Telegraf 14.12.2017
D. Đ. je hitno prebačen i operisan u niški Klinički centar. D.Đ. (61) iz Kuršumlije zadobio je povrede grudnog koša opasne po život, kada je sačmarom sebi pucao u grudi. Kako nam je potvrđeno, D.Đ. je pokušao da izvrši samoubistvo u… »

Stravične fotografije udesa u Nišu: Interventna se zakucala u izlog radnje, ima povređenih (foto)

Telegraf 14.12.2017
Iz niškog Kliničkog centra potvrdili su da su primili dve osobe na dijagnostiku. Policijski džip sleteo je s kolovoza na uglu ulica Dušanove i Pop Luke Lazarevića u Nišu. Nezgoda se dogodila večeras oko 19.45 minuta, kada je vozilo iz još… »

Kontrolor aktivirao suzavac u autobusu, putnici se gušili (video)

Telegraf 14.12.2017
Neverovatna scena u gradskom prevozu u NIšu. Jedan kontrolor niškog gradskog saobraćajnog preduzeća isprskao je suzavcem putnika sa kojim se potukao, a kolateral ovog sukoba bilo je i dvadesetak Nišlija, koje su putovale istim autobusom. Nezapamćeni… »

Ugledni hirurg tvrdi: "Umro sam i otišao u raj - sada znam kako on stvarno izgleda"

Telegraf 14.12.2017
Pitanje šta sledi posle smrti predstavlja misteriju koju niko ne može da reši vekovima. Priče o odlasku u raj i pakao, filmovi i svedočenja ljudi koji tvrde da su imali ovakvo iskustvo samo nas još više zbunjuju jer se opipljivi i konkretni dokazi… »

Boško (27) iz Zemuna je svemirski advokat: Priznat u celom svetu, mladić koji vas zastupa ako se selite na Mars (FOTO)

Telegraf 14.12.2017
Da li ste znali da su i prenosi utakmica Lige šampiona koje se održavaju u nekoj drugoj zemlji, regulisani svemirskim pravom i pravom telekomunikacije. Boško Vojkić (27) iz Zemuna ima jedno od najneobičnijih zanimanja koje možete zamisliti. On… »

Milica je napustila posao da bi se posvetila stoci i pravljenju sira koji jedu i u Africi: Ovo je njen odgovor svim starletama…

Telegraf 14.12.2017
Budi se svako jutro pre zore i radi ceo dan. Goveda ne znaju za vikend ili crveno slovo, pa tako ni Milica ne zna za odmor. Milica Ljubanić (36) sa suprugom Sinišom radi na porodičnoj farmi krava i pravi sireve čiji je kvalitet poznat nadaleko… »

Tuđman se za samo dve nedelje iz agresora pretvorio u žrtvu: Hrvatski portal o saopštenju koje je "mnoge zateklo i…

Telegraf 14.12.2017
Tako se, prema pisanju portala 24 sata, Franjo Tuđman za samo dve sedmice od izricanja haške presude hercegovačkoj šestorki, "iz agresora pretvorio u žrtvu agresije" Samo dve sedmice nakon što je prvi hrvatski predsednik, presudom haškog tribunala… »