Izvor: Užice oglasna tabla arhiva vesti 14.12.2017

Užička policija izrekla 260 mera protiv nasilnika u porodici

Užice oglasna tabla 14.12.2017
Broj krivičnih dela porodičnog nasilja na području Policijske uprave Užice je umereno povećan, ali to ne bi trebalo tumačiti kao povećanje tog vida nasilja, već kao rešenost žena da učestalije prijavljuju nasilnika. To je ocenio Saša… »

Plavuša je izabrala Zorana Stojića (NOVA PESMA)

Užice oglasna tabla 14.12.2017
Naš sugrađanin Zoran Stojić više od 20 godina se bavi muzikom. Pored narodnog, izvornog, trubačkog, sevdaha i krajiškog repertoara, Zoran satima može da peva i šaljive pesme uz kolo. Pre nekoliko dana pričao je za naš portal o svojoj karijeri… »

Studentsko humanitarno veče za užičke mališane

Užice oglasna tabla 14.12.2017
Unija studenata Užica, u saradnji sa užičkim Učiteljskim fakultetom, organizovaće večeras u 20 časova „Humanitarno muzičko veče“ u amfitetaru tog fakulteta. Cilj akcije je da se prikupe slatkiši i naprave novogodišnji paketići za decu iz… »

Velikani EKS JU fudbala u subotu u Užicu: Dejo, Kule, Šele, Uške, Brna na memorijalu „Srboljub Srbo Stamenković“

Užice oglasna tabla 14.12.2017
Užice će u subotu biti domaćin trećeg memorijalnog turnira u malom fudbalu „Srboljub Srbo Stamenković“. U čast majstora fudbalske igre, naročito loptanja na petoparcu, nastupiće veterani podrogičke Budućnosti, predvođeni Dejanom… »

U Srbiji se bilijar i po Užičanima poznaje

Užice oglasna tabla 14.12.2017
Dvojica Užičana u vrhu tabele Srpske bilijar asocijacije Bilijar klub „Masse“, jedan od onih „malih“ klubova iz medijski skrajnutih sportova, na pragu je da Užice učini jednim od cenatara ovog sprota, barem po rezultatima, jer se na polovini… »

Nova pesma za punoletstvo Nikole Tucovića (INTERVJU)

Užice oglasna tabla 14.12.2017
Osamnaestogodišnji Nikola Tucović iz Užica za sobom ima veliku rok karijeru. Već odavno piše pesme, kako kaže, ljubavne i svira gitaru. Prošle godine na Rok festivalu u Gradskom kulturnom centru publici se predstavio kao vokal grupe Ispitmi rok, a… »